Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányista orvos véleményével hergel a vakcina ellen a Népszava

888.hu

2021.02.22. 13:30

A Népszava háziorvosokat kérdezett meg, köztük egy DK-st, és egyet, aki pénzért adott volna be ingyenes influenza elleni vakcinát.

A baloldal oltásellenessége már-már doktor gődényi méreteket ölt, így jogosan merül fel a kérdés, hogy miért.

A válasz pedig végtelenül egyszerű, és politikai okai vannak. Arra számítanak, hogy ha minél tovább tart a mostani helyzet, annál jobb esélyekkel futhatnak neki a jövő évi országgyűlési választásnak.

A vakcinaellenes hergelésben a DK az élen jár, megállás nélkül azon fáradoznak, hogy aláássák a kínai vakcinába vetett bizalmat.

Brüsszeli engedélyre várnak, mert szerintük az ottani szakemberek jobban értenek a szakmájukhoz, mint a hazaiak. De mit is várhatunk egy olyan pártól, amelynek vezetője miniszterelnökként tönkretette a magyar egészségügyet?

A baloldal oltás elleni hergeléséből természetesen a sajtója is kiveszi a részét.

Itt van rögtön a Népszava „A betegeké a döntés: aki kéri, megkaphatja a kínai vakcinát” című dolgozata.

A cikkben háziorvosokat kérdeztek meg a kínai vakcinával kapcsolatban.

Komáromi Zoltán, akit a cikkben csak „budai háziorvos”-ként mutatnak be, azt mondta, hogy már elküldte 55 betegének a kínai vakcina betegtájékoztatóját, azzal, hogy ha elolvasta, és kéri, akkor azt hétfőn 17 óráig jelezze a praxisban. Komáromi nem érti, hogy miután alig van adat az oltás alkalmazási előiratában a 60 pluszos korosztályról, a kormányzat miért mégis ennek a korosztálynak az oltását javasolja a Sinopharm-vakcinával. Az orvos hozzátette: hétfőn megpróbál a hazai szakembereknél is tájékozódni.

A Népszava jó érzékkel egy igen fontos dolgot felejtett elmondani Komáromiról.

Mégpedig azt, hogy ő a Gyurcsány-párt egészségpolitikusa.

Komáromi nem rejti véka alá véleményét a kínai vakcinával kapcsolatban.

A DK egyik online sajtótájékoztatóján arról értekezett, hogy a kormány „tömeges emberkísérletet végez”.

A Népszava megkérdezte Keszthelyi Gyula Cserépváralján praktizáló háziorvost is, aki kijelentette, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinával oltanak. Elmondta, a kínait egyetlen betegnek sem fogják ajánlani, de le sem beszélik róla, aki kéri, megkaphatja.

Keszthelyi doktor évekkel ezelőtt azzal vált országosan ismertté, hogy bejelentette: nem adja be ingyen a térítésmentes (állami) influenzavakcinát.

Érdekesség, hogy a mostani népszavás cikk szerzője, a Keszthelyiről korábban is író Danó Anna valamiért ezt az apróságot elfelejtette megemlíteni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére