Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába kínálták a legmagasabb összeget, utcára teszi a Heti TV-t a keresztényellenes Niedermüller

888

2021.02.18. 21:20

Niedermüller Péterék utcára teszik Európa egyetlen zsidó televízióját. Nem nyert ugyanis a Wesselényi utcában található ingatlanra kiírt pályázaton a Heti TV – írta meg Hír TV.

 

A Hír TV ismertette, hogy a kerület DK-s polgármestere pénzhiányra hivatkozva pályáztatta meg az ingatlan használati jogát. A Heti TV is elindult a tenderen, de hiába kínálták ők a legmagasabb összeget az ingatlanért, nem nyertek.

Breuer Péter a televíziónak nyilatkozva elmondta:

a Heti TV van, és lesz is. Ha más nem, otthon a spájzból, de nem fogom cserben hagyni azt a több száz ezer nézőt, aki arra a híradóra és azokra a vendégekre kíváncsi, akit én hívok meg és amit én csinálok meg.”

Úgy látja: szerinte a kilakoltatásnak köze lehet ahhoz, hogy az ellenzéki összefogás részét képező szélsőséges pártokat nem engedte be a Heti TV-be.

Elmondta továbbá, a polgármester a kerület honlapján tájékoztatta őket, hogy április 30-án el kell hagyniuk az épületet. Valamint pár nappal ezelőtt azt mondta Niedermüller, hogy „az a fontos, hogy a kerület pénzhez jusson”. Breuer Péter úgy látja: ezek szerint nem ez a fontos, hiszen ha ő egymillió forinttal többet ajánlott föl, mint minden más versenyző, akkor neki kellett volna megkapnia.

Breuer Péter, a televízió tulajdonosa elmondta:

a kilakoltatásnak köze lehet ahhoz, hogy az ellenzéki összefogás részét képező szélsőséges pártokat nem engedte be a Heti TV-be.

A tévé tulajdonosa hozzátette: a baloldal bármire képes. Szerinte ezt támasztja alá az is, hogy az összefogás során egy platformra kerültek azok az ellenzéki erők, amelyek egykor tiltakoztak a Jobbik listázása ellen.

Nem csak a Heti TV-nek adott otthont a Wesselényi utcai ingatlan.

Ott próbál ugyanis a világon egyedülálló, Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar is,

akik csak a sajtóból tudták meg, hogy költözniük kell.

Az együttes elnöke elmondta: sikerült beszélnie a kerület DK-s polgármesterével, aki nem adott megnyugtató választ. Niedermüller Péter azt közölte velük: el kell hagyniuk az épületet, és csak akkor maradhatnak, ha az új bérlő ezt megengedi nekik.

Úgy néz ki, hogy bérbe adják,és nem maradhatunk. Fel fogják kínálni azt a lehetőséget a bérbevevőnek, hogy esetlegesen maradjunk ott, de ez halvány remény”

– mondta Beke Farkas Nándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke, aki bízik benne, hogy mivel Magyarországon és szerte a világon is ismerik és elismerik őket, a próbatermük és a hangszereik kérdése is meg lesz oldva.

Erzsébetváros önkormányzata hivatalos oldalán azt közölte: a pályázatok elbírálásánál fontos szempont volt, hogy a felvázolt tervek mennyiben szolgálják a kerület lakóinak érdekeit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére