Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hidvéghi: a brüsszeli baloldal újabb Magyarország elleni támadáson erőlködik

888.hu

2022.02.07. 20:40

Ahogy közeledik a magyar választás és a gyermekvédelmi népszavazás időpontja, a brüsszeli baloldal újabb Magyarország elleni támadáson erőlködik – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője egy hétfőn bemutatott jelentésre reagálva.
A migránsok betelepítésének elutasítása és a gyermekvédelmi törvény elfogadása óta válogatott eszközökkel támadják Magyarországot. Most is egy újabb támadást készítenek elő: az Európai Parlament LIBE bizottsága ismét Magyarországot és Lengyelországot támadja egy készülő jelentésében. Egy német baloldali képviselő és LMBTQ-aktivista, Terry Reintke további eljárások megindítását és szankciók alkalmazását követeli Magyarország ellen. Jogilag és pénzügyileg is meg akarják büntetni hazánkat

– olvasható Hidvéghi Balázs nyilatkozatában.

A brüsszeli baloldal ezúton is be akar avatkozni a magyar választásokba. Azért teszik ezt, mert egy baloldali kormányt akarnak hatalomra segíteni, amely beengedi az LMBTQ propagandát a magyar óvodákba és iskolákba, és betelepíti a migránsokat. A baloldal mindenhol ezt csinálja, ahol hatalomra kerül

– fogalmazott.

Mint írta, a baloldal miniszterelnök-jelöltje nyilvánvalóvá is tette,

hogy mindezt Magyarországon is megtennék.

Szerinte egy baloldali kormány főnyeremény lenne Brüsszelnek.

Az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi (LIBE) bizottság jelentéstervezetében sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy a jogállamisági jelentésben az Európai Bizottságnak több uniós tagállamot – különösen Magyarországot és Lengyelországot – több alkalommal is meg kellett említenie mint aggodalomra okot adó tagországot.

A LIBE ezenkívül sürgeti az Európai Bizottságot,

hogy legalább Lengyelország és Magyarország esetében indítsa el a jogállamiságra vonatkozó feltételrendszerről szóló rendeletben rögzített eljárást.

A szakbizottság sajnálatosnak tartja továbbá, hogy az uniós kormányokat tömörítő tanács nem képes érdemi előrelépést elérni a 7-es cikk szerinti folyamatban lévő eljárásokban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére