Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatali visszaélés és szabálytalanságok övezik Hiesz Györgyöt

888

2021.01.27. 20:30

Hiesz György a közlekedési szabályokat sem tartja be.

A városházát közterület felügyelőkkel őrizteti, ám arra nem figyelt, hogy saját autójával szabálytalanul mozgáskorlátozott helyen parkolt. A Hír TV úgy tudja, hogy a polgármesternek nincs jogosultsága a fenntartott helyen parkolni, sőt még egy mozgáskorlátozott igazolványt sem tett ki a szélvédő mögé.

Egyébként, aki jogosulatlanul használja ezeket a parkolókat 50 ezer forintos helyszíni bírságra számíthat, míg egy szabálysértési eljárás esetén a pénzbírság már 100.000, – Ft – írja a portál.

De nem most először szegte meg a szabályokat Gyöngyös baloldali polgármestere, ugyanis mint arról már korábban beszámoltunk, jogosulatlanul kaphatott koronavírus elleni védőoltást. Hiesz György már január elején beoltatta magát, amikor még csak az egészségügyi dolgozók és a veszélyeztetettnek minősülők voltak erre jogosultak. Majd a Mandiner kiderítette, nem csupán a polgármestert, hanem annak feleségét is soron kívül beoltották.

A HírTV által megkérdezett ügyvéd szerint azonban a hivatali visszaélés gyanúja is felmerülhet. Futó Barnabás hozzátette: ha pedig bebizonyosodik, hogy netán a polgármester a feleségének is elintézte, hogy kapjon az oltóanyagból, akkor halmazati büntetésként akár négy és fél év börtönt is kaphat Hiesz György.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére