Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Holland pénzből járatja le Magyarországot a HVG

888.hu

2021.02.04. 11:28

Meredek.

A holland jogállamiságot dicsérte a HVG abban a minap megjelent cikkében, amelyben a Magyarország ellen indított, hetes cikkely szerint eljárással foglalkozott. A gond csak az, hogy az írás megjelenését a Benelux állam nagykövetsége finanszírozta. Menczer Tamás külügyi államtitkár úgy reagált, hogy mélyen aggódik a holland jogállamiság ­miatt, Varga Judit igazságügyi miniszter pedig helyreigazítást kért – számolt be a Magyar Nemzet.

A HVG cikkének alján ugyanis ez olvasható: a cikk megjelenését a Holland Királyság budapesti nagykövetsége támogatta.

A HVG a bevándorláspárti erők politikai támadásával kapcsolatban úgy fogalmaz: „a hetes cikk szerinti eljárás továbbra is zajlik a magyar jogállamiság védelmében.” A cikkben ennél bújtatottabb üzenet is fellelhető, ami vélhetően szoros kapcsolatban áll azzal, hogy ki volt a finanszírozója az írás elkészültének. A szerző ugyanis Hollandiát a demokratikus értékek iránt elkötelezett országnak nevezte az írásban – írják.

Menczer Tamás államtitkár ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Ha jól értem, a holland kormány (van egyáltalán?) és nagykövetsége aggódik a magyar demokráciáért. Kellő tisztelettel és nagyon óvatosan jegyzem meg,

Hollandiában épp most bukott meg a kormány a családtámogatási botrány ­miatt. Ugyanis a családtámogatás Hollandiában nem volt jogállami.”

 

A cikk megjelenését követően egyébként Varga Judit bejelentette, hogy helyreigazítást fog kérni a laptól.

A gúnyosan egyszerűsítő tudósítás végén megfogalmazott sugalmazással szemben Magyarország eddig is betartotta, és ezek után is be fogja tartani az Európai Bíróság ítéleteit”

– írta az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán.

Kamulap kamutündérmesével

Ezt követően – bár a HVG-től sokat nem lehet várni – legújabb címlapjukon hazugsággal vádolták meg az igazságügyi minisztert.

„Kamu lapot már csak kamu tündérmesével lehet eladni! Aki nem hiszi, járjon utána. Az igazság megismerésében segít a nyilvános vagyonnyilatkozatom. Igaz, hogy azzal nehéz lenne újságot eladni. Ha a HVG korrekten írt volna, az én posztom is tovább tartott volna” – írta bejegyzésében Varga Judit.

 

 

Kamu lapot már csak kamu tündérmesével lehet eladni❗
Aki nem hiszi, járjon utána. Az igazság megismerésében segít a...

Közzétette: Varga Judit2021. február 3., szerda

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére