Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így címkézték át Sorosék a pedofiltörvényt

888.hu

2021.06.24. 15:15

A Soros-szervezetek aktívan tevékenykedtek azért, hogy a pedofiltörvényt mindenki melegellenes törvénynek lássa, miközben az a gyerekek védelméről szól.

 

A Civil Liberties Union for Europe, egy Sorosék által pénzelt összeurópai lobbiszervezet honlapján jelent meg egy cikk „Aktivisták: hogy ne beszéljetek a mérgező törvényekről” címmel.

Az írás fő mondanivalója az, hogy a pedofiltörvény elnevezés használatával hibáztak a baloldali újságok. Éppen ezért a szerzők azt tanácsolják, hogy

az újságíróknak és az aktivistáknak meg kell állniuk egy pillanatra, és végiggondolniuk azokat a szavakat, amelyeket a beszámolóikban és a kampányaikban használnak”.

A cikk azért is érdekes, mivel az újságírók utasítgatásáról szóló Soros-közeli írás csak pár nappal a kommunikációs fordulat után jelent meg, és emiatt korántsem lehet kizárni, hogy belső információként már korábban is elterjedt a magyar balliberális újságírók körében.

A hvg.hu június 14-én délután negyed hatkor közölte első olyan írását, amelynek címében a homofób szó szerepelt.

Ezt követően 2021. június 23-án este nyolc óráig nem kevesebb mint 82 (!) cikkben bukkant fel a homofóbtörvény kifejezés.

Köztük volt a Soros által pénzelt Magyar Narancs internetes kiadása, illetve a szintén a spekuláns által fenntartott 444.hu, de a rekorder az említett hvg.hu, amely 42 (!) írásában használta a kifejezést.

Egyébként a hasonló értelmű „melegellenes törvény” kifejezést 297-szer használták az elmúlt két hétben a magyar sajtóban,

elsőként a Népszava, június 12-én.

De ezenkívül több Soros által támogatott szervezet is állhat a pedofiltörvény elleni tüntetések mögött, például a Háttér Társaság vagy az Amnesty International – írta meg a Magyar Nemzet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére