Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen az, amikor a baloldal „békepárti”

888.hu

2022.03.26. 09:40

A baloldal azt állítja, nem akarnak háborút, mégis egyre-másra kerülnek elő a kijelentések, hogy a hatalmon lennének, háborúba sodornák az országot.

 

Márki-Zay Péter mindig azzal védekezik, hogy az egyesült baloldal nem is hergeli a magyarokat és nem akarja, hogy az ország belesodródjon a háborúba. A legnagyobb baj az érvelésével csak az, hogy nincs igaza. Itt van például Zelenszkij ukrán elnök Magyarország háborúba invitálása, amit egyenesen Orbán Viktornak címzett:

„Figyelj, Viktor, tudod, mi megy most Mariupolnál? Kérlek, menj a rakpartra, nézd meg azokat a cipőket, és akkor rájössz, hogy megint megtörtént a népirtás a világban. És ez az, amit Oroszország művel. Mariupolban ugyanilyen cipők vannak, és ugyanilyen emberek. Felnőttek, gyerekek, nagyszülők. Ezrek és ezrek mentek már el. És te hezitálsz, hogy szankciókat vezessetek-e be, vagy sem? És habozol, hogy átengedd-e a fegyvereket, vagy sem? És habozol, hogy kereskedj-e Oroszországgal, vagy sem? Nincs idő tétovázni. Itt az ideje, hogy máris döntsetek. Hiszünk bennetek, szükségünk van a segítségetekre. Hiszünk az embereitekben. Bízunk az Európai Unióban és abban, hogy a döntő pillanatban Németország is velünk lesz.”

 

Természetesen a magyar emberek érdekében és hogy az országunk ne kerüljön katonai konfliktusba, Orbán Viktor visszautasította az ukrán elnök érzelmes beszédét.

 

Ezzel szemben az egész baloldal elkezdte hangsúlyozni, hogy milyen fontos lenne, ha engednénk az ukrán elnöknek és a magyar miniszterelnök milyen gonosz ember azért, mert a saját országának érdekeit nézi.

 

Itt van például a baloldal főkolomposa, Gyurcsány Ferenc, aki szerint Orbán bűne, hogy Magyarország nem akar egy háborúban részt venni.

 

 

De természetesen Mini Feri a baloldal Messiása is megszólalt az ügyben.

 

 

A baloldal másik „nagy vadja”, Karácsony Gergely pedig egyenesen a rossz és a jó harcának tüntette fel az orosz-ukrán háborút, ahol a szokás szerint Orbán a fő bűnös.

 

 

Ezek mellett a Párbeszéd nevű minipárt másik ikonikus figurája, Szabó Tímea is megszólalt az ügyben.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére