Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt vannak Márki-Zay és a baloldal háborúpárti nyilatkozatai

888.hu

2022.03.18. 17:30

Ajánljuk a baloldal miniszterelnök-jelöltjének figyelmébe az alábbi mondatokat. Ezek a nyilatkozatok egyértelműen bizonyítják, hogy Márki-Zay Péter és a baloldal fegyvereket és katonákat küldene a háborúba. Felelőtlen viselkedésük veszélyes, mert belesodorhatják a háborúba Magyarországot – írja a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében, amelyben felsorolják a baloldal nyilatkozatait, amelyekkel fegyvereket küldene Ukrajnába – tájékoztat az Origo.

 

2022.02.01.

Fekete-Győr András: „Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát. Először is – szövetségeseinkhez hasonlóan – fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára.„

2022.02.13.

Márki-Zay Péter: „Természetes, hogy a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt, azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget és támogatást megadhat Ukrajnának.”

 

„Hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is.„

 

2022.02.22.

Márki-Zay Péter: „Tehát, hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk.”

2022.02.23.

Márki-Zay Péter: „A fegyverszállításokat is támogatnám, amennyiben a NATO és az EU így döntene. Mindig a közös döntéseket követnénk.„

2022.03.01.

Rónai Sándor: „Nagyon sajnálom a magyar kormány tegnapi bejelentését, mi szerint mi nem segítjük 100 százalékig ezt a folyamatot, hiszen más uniós tagállamok, például fegyverek szállításában segítenek.”

Rónai Sándor azt is mondta, szerinte ezzel hazánk nem veszélyeztetné a kárpátaljai magyarságot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére