Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

888.hu

2022.08.11. 18:40

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

 

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke közösségi oldalán megosztott levelében fejezte ki csalódottságát, amiért Jakab Péterből „egy szélsőbalos proletár eszméket vadul üvöltöző politikus lett”.

 

Te azt mondod, hogy a nép pártján vagy, de ez nem igaz. A jó modor nem pénz kérdése, a magyar nép meg nem egy önkívületben hőbörgő horda, amelynek tagjait önös érdekeiken kívül semmi nem érdekli. Te viszont most őket képviseled, miközben nem képviseled sem a tanárokat, sem a fiatalokat, sem az értelmiséget, sem a vállalkozókat, sem a becsületesen megélni próbáló tömegeket.”

 

– fogalmazott.

Továbbá felszólította Jakabot a tisztességes távozásra.

 

 

„Te a Jobbik új elnökeként ma választás elé állítottál: ha maradok a nép pártján, ha továbbra is nyersen, őszintén, karcosan akarok kiállni a válság vesztesei, az Orbán-rezsim károsultjai mellett, akkor nincs helyem a Jobbikban. Nos, Marci, akkor nincs helyem a Jobbikban. Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom.”
– fogalmazott Jakab Péter válaszlevelében.

 

Maradok a nép pártján pont úgy, ahogy eddig: nyersen, karcosan, de mindig őszintén. A Jobbik feladhatja, én soha!”

 

– tette hozzá.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére