Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamuházat hirdet a Gyurcsány-fióka?

888.hu

2022.06.22. 11:20

Sem a tulajdoni lapon, sem a hivatalos térképmásolaton nem szerepel az a ház, amit Mártha Imre ingatlanos cége kínál a gyanútlan vevőknek. 

 

A Metropol értesülései szerint:

Sem a tulajdoni lapon, sem a hivatalos térképmásolaton nem szerepel az a ház, amit Mártha Imre ingatlanos cége kínál a gyanútlan vevőknek.

 

Azt, hogy a ház nem szerepel a tulajdoni lapon, próbálja eltitkolni a Gyurcsány-fióka, így akár csalás gyanúja is felmerülhet ebben az esetben. A hirdetés szerint Mártha Imre családi ingatlanos cége egy 3410 négyzetméteres zsámbéki telken álló családi házat kínál eladásra. Ezzel etetik be a nyilvánvalóan megtéveszteni akart vevőjelölteket. De a Metropol értesülései szerint:

ingatlannyilvántartásban szereplő adatok alapján, az „eladó ház” nincs a hivatalos térképmásolaton, sem a tulajdoni lapon nem szerepel.

A lap végkövetkeztetése ez: a fővárosi közművezér, a kertészet, a szemétszállítás, a FŐTÁV és a temetkezés nagyhatalmú főnöke egy engedély nélkül épített, illegális házat próbál meg értékesíteni. Ezzel kapcsolatban a Metropol újságrói meg is keresték a céget. A cég képviselője a kamuházra vonatkozó kérdések hallatán összevissza kezdett el beszélni. Lényegében megpróbálta elterelni a figyelmet a nyilvánvaló csalásról.

A papíron nem létező családi ház. Forrás: Metropol.

 

„Éppenséggel nincs felírva, de fel van rajzolva.” – makogta, amikor azzal szembesítették, hogy az általuk hirdetett ház nem szerepel a Pest Megyei Kormányhivatal által kiadott térképmásolaton, de a tulajdoni lapon sem.

Hosszas mellébeszélés után végül beismerte, hogy a ház jogi értelemben tulajdonképpen nem létezik.

„Most akarjuk feltüntettetni a földhivatallal.” – próbált mentegetőzni a cég képviselője.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére