Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kárpátaljai magyarok: Márki-Zay ellenünk hergelte magyarországi honfitársainkat

888.hu

2022.03.01. 10:50

„Nem kértünk mi semmit az anyaországi baloldaltól, mégis kaptunk. Ismét akkorát rúgtak belénk, amekkorát csak tudtak!” – írta közösségi oldalán a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezete Márki-Zay kijelentésére reagálva.

 

Ahogy arról a 888.hu is beszámolt, vasárnap esti bejelentkezésében megdöbbentő módon hergelt Márki-Zay Péter, Gyurcsány jelöltje a kárpátaljai menekültek ellen.

 

Nem kértünk mi semmit az anyaországi baloldaltól, mégis kaptunk. Ismét akkorát rúgtak belénk, amekkorát csak tudtak!”

– írta Márki-Zay mondataira reagálva a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezete.

 

 

Hozzátették, a baloldal „ahelyett, hogy legalább most békén hagyna minket, a kampányhajrá miatt ismét ellenünk hergelte magyarországi honfitársainkat”.

Arra kérték az anyaországiakat, hogy „ne üljenek fel az ellenzék propagandájának. Emlékezzünk vissza, hogy a magyarországi baloldal hányszor uszított a határon túli magyarok ellen. Különösen fáj nekünk 2004. december 5-e, amikor Gyurcsány Ferenc és a baloldal szembefordította a magyart a magyarral.”

 

Kiemelték, ezekben az időkben megfontoltságra és nemzeti egységre van szükségünk, éljünk akár Budapesten, vagy Beregszászon!

Márki-Zay vasárnap esti bejelentkezésében kezdte támadni a kárpátaljai magyarokat és a háború elől onnan menekülőket. Úgy fogalmazott:

Az is tény, hogy míg korábban át kellett jönniük a határon, aznap, és a lakhatatlan ingatlanba bejelentkezett 200 egyikeként leadták a szavazatukat a Fideszre. Most nem kell átjönni, mert már itt vannak. Tehát hogy azok, akik átjöttek 60 ezren, azok jelentős része szerintem magyar szavazópolgár, tehát ők valamivel könnyebben fognak tudni szavazni.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére