Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két éve tudtuk meg: rémisztő képződmények vagyunk

Szabó József

2022.01.30. 12:50

Nemrég múlt kétéves Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármesterének magyar- és keresztényellenes kirohanása, így vettem a bátorságot és összegyűjtöttem mi történt azóta az erzsébetvárosi polgármesterrel.

 

Pontosan két évvel ezelőtt gyűlt össze többezres tömeg a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt, amit az erzsébetvárosi Fidelitas és Fidesz szervezett, Niedermüller Péter korábbi nyilatkozata miatt.

Erzsébetváros DK-s polgármestere ugyanis az ATV egyik műsorában arról beszélt, hogy szerinte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak „rémisztő képződmények”.

A DK-s politikus ezt találta mondani:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlölet valamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek.”

Niedermüller keresztényellenes kirohanása után is elképesztő kijelentéseket tett, így most csak a legérdekesebb eseményeket és elszólásokat szedtem csokorba.

Kezdésnek például ott van a Bitcoin-bányászás.

Emlékezetes, 2020 októberében rendőrök szállták meg az erzsébetvárosi önkormányzat épületét. Az ORFK tájékoztatása szerint lopás miatt vonultak ki. A HírTV azonban megtudta, hogy a hatóság emberei informatikai eszközöket foglaltak le, mégpedig Borka-Szász Tamás irodájából. Ugyanis kiderült kriptovaluta-bányászat történhetett a Niedermüller Péter hivatalában. Borka-Szász Tamás a rendőrségi akciót követően törölte Facebook.fiókját, és telefonját is hangpostára irányította. Nem csak a közösségi oldalairól távozott: bejelentette, hogy lemond a mandátumáról és a DK-s tagságáról is az ügy miatt. Niedermüller Péter a közösségi oldalán arról írt, hogy képviselőtársa elárulta. Egyúttal megerősítette, hogy valóban áramlopás történt az önkormányzat épületében. Niedermüller Péter úgy fogalmazott:párttársa baromságot csinált.

Vagy ott van még például a Gyurcsány-párti polgármester határvédelemmel kapcsolatban megfogalmazott (magas röptű) gondolatai, amit röviden így lehetne összegezni:

le kéne bontani a határkerítést,

Niedermüllernek a magyar válogatott és a magyarság ellen foglalt állást akkor is, amikor a magyarok úgy döntöttek, hogy nem térdelnek le a foci meccsek előtt.

Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni…”

– fogalmazott Erzsébetváros DK-s polgármestere.

Természetesen ezek csak ízelítők az erzsébetvárosi polgármester zseniális éveiből, ha például az is érdekli a kedves olvasót, hogy hogyan játszotta át a FreeSZFE-nek egy zene iskolának ígért ingatlant az itt tudja elolvasni, vagy ha arra kíváncsi

hogy hogyan kapott antirasszista díjat úgy, hogy közben lényegében magyarellenes mondatokat mond, azt itt tudja elolvasni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére