Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kipakolt az ex-DK-s: Gyurcsányék erőszakosan fiatalítanak

888.hu

2021.04.10. 12:30

Hazai Iván András szerint ő csak egy eszköz volt Gyurcsány számára.

Mint ismert januárban jött a hír, hogy a Gyurcsány-pártból kilép Hazai András óbudai alpolgármester és Rózsa László Péter, a képviselő-testület egészségügyi bizottságának elnöke. Az Óbudai hírek szerint a DK elnöke szólíthatta fel a politikusokat a kilépésre. Az okokat csak találgatni lehetett, azonban az ex-DK-s most mindent kitálalt, a szavaiból ítélve Gyurcsány nagyon igyekszik a nyugdíjas korú brigádját fiatalabbra cserélni, ezért is válhatott meg az óbudai tüdőszűrő fenegyerekétől. Hazai legutóbbi botránya során ugyanis, társaival a Laktanya utcai tüdőgondozóban fenyegették az ott dolgozókat.

Ebben az ügyben mind Hazai Andrást, mind Rózsa Lászlót terheltként minősítette a nyomozó hatóság, hivatali hatalommal való visszaélés miatt velük szemben eljárás van folyamatban. Az ügyben azóta is hallgat Kiss László polgármester, ahelyett, hogy feljelentést tett volna és kivizsgálná az esetet – írja a Magyar Nemzet.

Hazai Iván közösségi oldalán osztotta meg kilépésének okait. Elmondása szerint a Gyurcsány vezette pártban nem hagyják érvényesülni a demokráciát. Elmondta, hogy az is felháborította, hogy a DK vezetése összefogott azzal a szélsőséges Jobbikkal, akikkel szemben a Gyurcsány-párt korábban a legradikálisabb módon állt ki.

„Véleményem szerint mára a DK már nem az a demokratikus párt, amit anno képviselt. Meglátásom szerint egy szűk vezetői réteg dönt mindenről, és ez által nem hagyják érvényesülni a demokráciát a pártban.

Szembesültem többször, hogy a DK-ban, aki elér egy magasabb politikai pozíciót, azzal elszalad a ló. Nem kicsit, nagyon!

- fogalmazottt Hazai, aki hozzátette: csalódott Gyurcsányban.

”Hiába vált ki a szélsőjobb egy része, hiába mutatja most a párt a demokratikus szép arcát, ettől még a Jobbik szimpatizánsai valószínűleg ugyanúgy fognak szalon- zsidózni, vagy cigányozni és megjegyzéseket tenni meleg honfitársainkra„

Rá kellett jönnöm arra is, hogy csak egy eszköz voltam Gyurcsány Ferenc számára, mint sokan mások, akik megkerestek engem a DK-ból hasonló sérelemmel.

-írta.

A balos politikus az írása végén elmondja, milyen körülmények között is kellett távoznia a pártból.

DK III. kerületi polgármestere egyértelműen kijelentette, hogy az idősebb képviselőkre a jövőben nincs szükség a következő önkormányzati ciklusban nem számít rájuk.
”Vagyis rám sem! Ezt egy ciklus elején így kijelenteni szerintem tapintatlanság a polgármester úr részéről. Főleg úgy, hogy az önkormányzati választás az idősebb korosztály nélkül nem sikerült volna elérni„ – írta.
Hab a tortán, hogy úgy tűnik Gyurcsány a sajátjait is nyugodt szívvel fenyegeti.
„Amikor elmondtam, hogy kilépek a pártból, Gyurcsány Ferenc negatív jövőt ígért számomra” -fogalmazott.
Ha Gyurcsány hatalomra kerül, akkor úgy tűnik már a sajátjai sem lesznek biztonságban...

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére