Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kipakolt az ex-DK-s: Gyurcsányék erőszakosan fiatalítanak

888.hu

2021.04.10. 12:30

Hazai Iván András szerint ő csak egy eszköz volt Gyurcsány számára.

Mint ismert januárban jött a hír, hogy a Gyurcsány-pártból kilép Hazai András óbudai alpolgármester és Rózsa László Péter, a képviselő-testület egészségügyi bizottságának elnöke. Az Óbudai hírek szerint a DK elnöke szólíthatta fel a politikusokat a kilépésre. Az okokat csak találgatni lehetett, azonban az ex-DK-s most mindent kitálalt, a szavaiból ítélve Gyurcsány nagyon igyekszik a nyugdíjas korú brigádját fiatalabbra cserélni, ezért is válhatott meg az óbudai tüdőszűrő fenegyerekétől. Hazai legutóbbi botránya során ugyanis, társaival a Laktanya utcai tüdőgondozóban fenyegették az ott dolgozókat.

Ebben az ügyben mind Hazai Andrást, mind Rózsa Lászlót terheltként minősítette a nyomozó hatóság, hivatali hatalommal való visszaélés miatt velük szemben eljárás van folyamatban. Az ügyben azóta is hallgat Kiss László polgármester, ahelyett, hogy feljelentést tett volna és kivizsgálná az esetet – írja a Magyar Nemzet.

Hazai Iván közösségi oldalán osztotta meg kilépésének okait. Elmondása szerint a Gyurcsány vezette pártban nem hagyják érvényesülni a demokráciát. Elmondta, hogy az is felháborította, hogy a DK vezetése összefogott azzal a szélsőséges Jobbikkal, akikkel szemben a Gyurcsány-párt korábban a legradikálisabb módon állt ki.

„Véleményem szerint mára a DK már nem az a demokratikus párt, amit anno képviselt. Meglátásom szerint egy szűk vezetői réteg dönt mindenről, és ez által nem hagyják érvényesülni a demokráciát a pártban.

Szembesültem többször, hogy a DK-ban, aki elér egy magasabb politikai pozíciót, azzal elszalad a ló. Nem kicsit, nagyon!

- fogalmazottt Hazai, aki hozzátette: csalódott Gyurcsányban.

”Hiába vált ki a szélsőjobb egy része, hiába mutatja most a párt a demokratikus szép arcát, ettől még a Jobbik szimpatizánsai valószínűleg ugyanúgy fognak szalon- zsidózni, vagy cigányozni és megjegyzéseket tenni meleg honfitársainkra„

Rá kellett jönnöm arra is, hogy csak egy eszköz voltam Gyurcsány Ferenc számára, mint sokan mások, akik megkerestek engem a DK-ból hasonló sérelemmel.

-írta.

A balos politikus az írása végén elmondja, milyen körülmények között is kellett távoznia a pártból.

DK III. kerületi polgármestere egyértelműen kijelentette, hogy az idősebb képviselőkre a jövőben nincs szükség a következő önkormányzati ciklusban nem számít rájuk.
”Vagyis rám sem! Ezt egy ciklus elején így kijelenteni szerintem tapintatlanság a polgármester úr részéről. Főleg úgy, hogy az önkormányzati választás az idősebb korosztály nélkül nem sikerült volna elérni„ – írta.
Hab a tortán, hogy úgy tűnik Gyurcsány a sajátjait is nyugodt szívvel fenyegeti.
„Amikor elmondtam, hogy kilépek a pártból, Gyurcsány Ferenc negatív jövőt ígért számomra” -fogalmazott.
Ha Gyurcsány hatalomra kerül, akkor úgy tűnik már a sajátjai sem lesznek biztonságban...

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére