Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté kiosztotta Gyurcsányt

888.hu

2023.01.06. 17:45

Nem fogta vissza magát.

 

„Gyurcsány Ferenc tőle is szokatlanul sunyi és aljas írásában sok más mellett azt mondja: »2006 ősze súlyos politikai válságot hozott. Benne egy drámai beszéd, egy előkészített puccsista orbáni szándék.« Ember! Nem az a szegény 2006-os ősz »hozott« politikai válságot (a semmiből egyszer csak itt-ott előkerül egy kis politikai válság), hanem személyesen maga hozta, mégpedig azzal, hogy széthazudta a választási kampányt, meghamisította a költségvetés számait, »eltüntetett papírokat« – ahogy mondta –, és becsapott egy egész országot, majd ez ki is derült.”

– írta Kocsis Máté egy pénteki Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc reggeli posztjára reagálva.

 

 

A DK-vezér szerint 2010 előtt szabad volt a sajtó, széles a sztrájkjog, működött a társadalmi érdekegyeztetés. Mint írta, 2006 ősze aztán súlyos politikai válságot hozott, benne egy drámai beszéddel, jogellenes, radikális fellépésekkel, egy ügyetlen, sokszor jogtalan módon eljáró rendőrséggel.

A Fidesz frakcióvezetője leszögezte, Gyurcsány nem áldozata volt annak az aprócska őszi válságocskának, hanem előidézője. Ahogy a pénzügyi és gazdasági válságnak is.

Kocsis Máté hozzátette, a beszéd „nem drámai volt, hanem egy aljas gazember színpadias és ripacs önfényezése a párttársai előtt, melyben – igazolandó saját nagyszerűségét és rátermettségét – szépen felsorolja, hány és hány ponton verte át a magyarokat”.

A frakcióvezető szerint drámai legfeljebb az volt benne, hogy a rendszerváltozás óta ilyen gátlástalanul még soha senki nem viszonyult a magyar emberekhez. „Azt írja posztjában, hogy »ügyetlen« volt a rendőrség. (Ügyetlen, értik?) Ne kenje rájuk, ember, ne relativizáljon. Maga adta ki a parancsot. Ügyetlen. Hogy nem szakad le az ég. Vagy a pofája.” – zárta a gondolatait Kocsis Máté.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére