Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komjáthi Imre indul az MSZP társelnöki pozíciójáért

888.hu

2022.08.31. 14:20

Teszi, amit a szíve diktál.

 

Még a süllyedő hajón is akadnak, akik kapitánynak jelentkeznek. Az ilyen emberek közé tartozik Komjáthi Imre.

Három percben tartott kortesbeszédet Facebook-oldalán. Mondandóját avíttas Kádár-korszakbeli hitvallás és szóhasználat kísérte végig.

Elsőként azokról szólt, akik a háta mögött kibeszélik, kinevetik, megmosolyogják. Ők nem nem érdeklik.

Aki nem tudta volna, most megtudhatta azt is, hogy Komjáthi egyszerű melós, s soha nem fogja elfelejteni, honnan indult.

Küldetésnek nem kisebb feladatot jelölt ki magának, minthogy visszaadja a munkások becsületét. (Ez az, amit a baloldalon mindenki kötelezően felmond, de még sosem sikerült nekik.)

 

 

A politikus rövid beszédéből az is kiderül, hogy úgy látja nagy, bajban a haza.

A végkövetkeztetés nem meglepő módon az, hogy csak a hiteles baloldali, szocdem politika segítheti ki, mentheti meg most Magyarországot, ezt pedig csak az MSZP hozhatja el.

Az, hogy ez valójában mit jelent, itt nem került részletes tárgyalásra, de tapasztalat alapján a biztos katasztrófa fedőneveit használta Komjáthi, mikor a szocdem politikáról beszélt.

Nemsokára pedig meg is tudjuk majd, hogy sikerül-e magát eljelentéktelenedő pártja kormányához is odaláncolni. De ez már annyira mindegy lesz, minthogy Kunhalminak milyen kutyája van.

Nem ő azonban az egyetlen, aki romantikus álmokat dédelget az MSZP nagy jövőjével kapcsolatban.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére