Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lakatos Márk talpig Gucciban meg fog fagyni a télen

888.hu

2022.08.03. 20:40

A harsány „paradicsommadár” ezúttal a rezsicsökkentésnek ment neki – írja a Bors.

 

Nem meglepő, hogy az olyan valódi teljesítményt nélkülöző celebeknek, mint például Lakatos Márk, éltető elemük a provokáció, most azonban ugyancsak ízléstelenre sikeredett a „mutatvány„.

A gyakran talpig Gucciban feszítő, nagyjából 3-4 millióba kerülő ruhadarabokat magára aggató, saját magát a Napkirályhoz, XIV. Lajoshoz hasonlítgató, annak paradicsommadár stílusát istenítő „megmondóember legújabb TikTok videójában attól retteg, hogy ő bizony megfog fagyni a télen, mert majd nem tudja kifizetni a rezsiszámlát.

 

 

Vigyázat, Lakatos Márk Gucciban sem éri be mondjuk a budapesti Gucci áruház darabjaival, ahol egy kisebb táska 6-700 ezer forintnál kezdődik. Ő az ennél is legalább 50 százalékkal drágább New York-i Gucci Concept Store-ban válogatta ezt a mutatós darabot, több mint 1 millióért.

Lakatos annyira gyakran parádézik a Gucci milliós darabjaiban, hogy már sokan feltették a kérdést, vajon miből és hogyan képes finanszírozni mindezt. Milliárdos szponzora van, esetleg nyert a lottón? Akárhogy is, elképesztő álszentség, hogy most keserű mimikával azt hirdeti, hogy a magas rezsi miatt: „Meg fogunk fagyni télen„. Sőt ahogy megismételte: ”Rohadtul meg fogunk fagyni!„

Mondja ezt az a Lakatos Márk, aki úgy üldögél a Milánói Divathét milliárdos vendégei között, mint mások a lakótelepi bádogkocsmában.

 

 

És úgy ebédel Milánó egyik legdrágább éttermében, a Tokuyoshiban, mint más egy Mekiben. Jegyezzük meg a tények kedvéért, hogy a Tokuyoshiban a legolcsóbb menü úgy 60 000 forintnál kezdődik.

 

 

És akinek a lakása, saját szavait idézve a XVIII. századi Párizs stílusában épült fel.

 

 

Sokat mond a „Lakatos-jelenségről” az a tény is, hogy a celeb szponzorálását tavaly megszüntette az Elektrolux, mert egy pedofilokat mentegető műsort vezetett. Ebben bagetellizálni próbálták gyerekek szexuális kizsákmányolását.

Tavaly Tibi atya is rátámadt a harsány celebre, a liberális körökben gyakran emlegetett „body shaminggel„ vádolta meg, azt állítva, hogy Lakatos mások testi adottságait gúnyolja megalázó módon. Ekkoriban sokan felidézték azokat a fotókat amikor Lakatos Márk a saját testével dicsekedett el az Instagramon.

 

Szóval a nélkülöző Lakatos Márk nekiment a rezsicsökkentésnek...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére