Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lehetőséget biztosítunk Hajnal Miklósnak a bizonyításra

888.hu

2022.01.24. 13:20

Ha már a vizsgabizottság előtt nem volt alkalma villogni közgazdász tudásával, ezért feltettünk neki pár kérdést gazdasági témákban.

 

Hajnal Miklós, a Momentum nagyágyú politikusa többször is közgazdászként hivatkozott magára. Továbbá balos műsorvezetők számos alkalommal is ilyen minőségében konferálták fel.

Azonban, mint ahogy az kiderült a közelmúltban, nincs közgazdász diplomája.

Viszont ahelyett, hogy lemondott volna már az ügy kirobbanása után a pozícióiról, ehelyett csupán sumákolásra és sajnálkozásra futotta.

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter erről egy videót is közölt a közösségi oldalán. Abban felidézte, hogy Fekete-Győr András, a párt korábbi elnöke is igyekezett mosdatni.

Többek között azt is kijelentette,

attól hogy nincs diplomája, még hivatkozhat magára közgazdászként, hiszen nem feltétlenül a diploma tesz jogásszá vagy villamosmérnökké.

A botrány kirobbanását követően a Fidelitas még áldiplomát is vitt neki személyesen.

Az ügy kínossága ellenére Hajnal Miklós nem vonult ki a politikai életből, ahogyan azt Bangóné tette a diplomabotránya után. Ehelyett az ellenzék úgy indítja őt országgyűlési képviselőjelöltnek, hogy a napnál is világosabb: éveken át hazudott a híveinek a végzettségét illetően.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire is mozog otthonosan a gazdasági életben, és annak szakzsargonjait mennyire tudja forgatni.

A következő kérdéseket küldtük el Hajnal Miklósnak:

  • Ön hogyan kezelné az inflációt?
  • Hogyan látja, milyen következményei lennének annak, ha Oroszországot lekapcsolnák a SWIFT-ről?
  • Jó ötletnek gondolja bevezetni az eurót Magyarországon?
  • Átvehetik-e a kriptopénzek a nemzeti valuták szerepét?
  • Magyarországra nézve milyen gazdasági prognózist tud adni a következő évekre?

Amint válaszokat kapunk a feltett kérdésekre, cikkünket azonnal frissítjük.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére