Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Let's go Gergő! Eltitkolta a választók elől az újabb vérlázító tervét a főpolgármester

888

2022.04.13. 12:40

Úgy tűnik, Karácsony Gergely – mentorához, Gyurcsányhoz hasonlóan – „nem bontotta ki az igazság minden részletét” a választás előtt. A ma megjelent interjúban büszkén el is mesélte, hogyan szívatja meg legközelebb a budapestieket.

 

Újabb terhet kapnak a nyakukba a budapesti polgárok. Karácsony Gergely egy ma reggeli interjúban elmondta, hogy

szándékosan nem az országgyűlési választások előtt jelentette be a budapestiek megszívatására irányuló újabb tervét,

nevezetesen azt, hogy a pesti alsó rakparton

a Lánchídtól délre eső rész teljesen autómentes lesz, fokozva a már most is hatalmas fővárosi közlekedési káoszt.

 

Ez már önmagában is egy botrányos bejelentés lenne, de neki sikerült tetéznie:

Folytatjuk a programom végrehajtását, olyan lépésekkel, amiket az ember nem a választási kampányban tud és akar megtenni.”

 

A Telex kérdésére válaszolva hozzátette:

A pesti alsó rakpart tervezése során volt az a korábbi szakmai döntés, hogy a Lánchídtól délre eső rész teljesen autómentes lesz. Ennek bejelentésével várnom kellett eddig a hétig, felismerve azt, hogy lehet, nem a kampány a legjobb időpont rá.”

 

Természetesen, ha bárkinek kétségei lettek volna, ezért is a Fidesz a hibás Gergőke szerint, mert ha elmondja a választás előtt, kiforgatták volna szegénykének minden egyes szavát. Nyilvánvaló, hogy megint csakis a politikai haszonszerzés volt a cél a baloldali képviselőjelöltek javára, Karácsony láthatóan magasról tesz arra, hogy a pestiek hosszú órákat ülnek a közlekedési dugókban, választás előtt és után is.

Hülyének nézi az embereket, amikor azt állítja, hogy kevesebb a dugó, mint 2019-ben, miközben már este és hétvégén is hatalmas torlódások alakulnak ki a városban, a botrányosan kivitelezett felújításoknak, lezárásoknak, dupla buszsávoknak, kihasználatlan biciklisávoknak köszönhetően.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére