Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a szakembereknél is okosabb az MSZP – ja, nem...

M. Kovács Róbert

2020.03.21. 09:06

Nehéz úgy védekezni egy pusztító kór ellen, hogy a kormány semmilyen segítséget nem kap az ellenzéktől, de legalább keresztbe tesznek, ahol tudnak. Most éppen a szocialisták igyekeznek hergelni, miközben a kormány még az Egészségügyi Világszervezet irodavezetője szerint is teszi a dolgát.

Szombat délelőtti exkommunista kiáltvány (hivatalosan – MSZP-közlemény):

„Csütörtökön röviddel déli 12 óra után megérkezett a kormánygép, amely Kínából szállított egészségügyi segédeszközöket. (Helyes… a szerk.) Az egymillió védőmaszk és százezer gyorsteszt érkezését a repülőtéren a miniszterelnök és a belügyminiszter várta. (Már ez is baj?… a szerk.) A magyar kormány illetékesei ezek után magyarázattal tartoznak a hetek óta tartó késlekedés miatt, és már arra sem hivatkozhatnak, hogy a nemzetközi piacon is hiány van ezekből az emberek védelmét szolgáló eszközökből.(...)”

Világos, egyenes választ várunk: mikor érnek ide a védőmaszkok, tesztek? (Nem most írták, hogy megérkeztek?… a szerk.)

A lassan baloldali törpepárttá zsugorodó MSZP-nek persze valamivel fel kell hívnia magára a figyelmet, de teszik ezt úgy, hogy fél nappal korábban Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette: a védekezéshez szükséges eszközök a jelenlegi járványügyi helyzethez mérten rendelkezésre állnak, és folyamatosak a beszerzések.

De rendben, értem én, neki nem hisznek. (Bezzeg az éjjel-nappal hazudó miniszterelnöküknek hittek...)

A nagyeszű szocialisták biztosan több információval rendelkeznek a védekezést irányító Operatív Törzs információból tájékozódó kormányfőnél. (Ja, nem...)

De akkor legalább gyorsteszthiszti-ügyben hihetnének az Egészségügyi Világszervezet (WHO) magyarországi irodavezetőjének. Ledia Lazeri ugyanis szintén pénteken mondta el rádióinterjúban:

nem szükséges Magyarország teljes lakosságát tesztelni a koronavírusra, azt elegendő csak a gyanús esetekben, vagy azoknál, akik már tüneteket mutatnak.

Sőt: a szakember is megerősítette: a WHO napi kapcsolatban áll az Emberi Erőforrások Minisztériumával és a Nemzeti Népegészségügyi Központtal és kölcsönösen megosztják egymással az információikat, a statisztikák szerint a hatóságok teszik a dolgukat és képesek észlelni az új eseteket, teszteket pedig a szükséges esetekben végeznek. Hozzátette: „pánikolás helyett nyugalmat kell meríteni ebből”.

De a szociknak muszáj mindenkinél okosabbnak lenni.

Ilyen közleményekkel sugároznak nyugalmat – ja, nem...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére