Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter egyre gátlástalanabbul sértegeti a vidéki embereket

Mediaworks Hírcentrum

2022.02.04. 11:00

Márki-Zay Péter szerint vidéken nem mindenki tudatlan, mert ő és a polgármesterek többsége nem az. Vagyis mindenki más igen. A baloldal miniszterelnök-jelöltje rendszeresen sértegeti a vele egyet nem értőket, elsősorban a jobboldaliakat. Mivel pedig a vidékiek többsége jobboldali, ezért őket különösen. Gyurcsány jelöltje a magyar társadalom jelentős részét ostobának, elmeháborodottnak tartja.

 

Márki-Zay Péter akkor is megsérti a vidéki embereket, amikor állítólag bocsánatot akar kérni egy korábbi sértésért.

Jó példa erre a baloldal miniszterelnök-jelöltjének 2021. decemberi videója, amelyben erre tökéletes példát mutatott.

Még egyszer, az, hogy vannak vidéken tudatlanok, és a Fidesz ezekre építi a kampányát, ez nem azt jelenti, hogy minden vidéki tudatlan. Nyilvánvalóan sem én, sem a legtöbb polgármester nem az

– mondta Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje, aki szerint tehát a vidéki fideszesek mindenképp tudatlanok, de nagyrészt a nem fideszesek is.

Márki-Zay Pétertől szinte minden héten lehetne idézni olyan mondatot, amelyben a vidékieket pocskondiázza.

Nevezte már a falusi embereket egyszerűnek, tudatlannak, de a legtöbbször ostobának.

A baloldal kormányfő-jelöltje hasonlóan minősítette a migrációt elutasítókat is.

Rendkívül sok szerencsétlen, megtévesztett, tájékozatlan vagy ostoba ember emiatt fog a Fideszre szavazni – mondta Márki-Zay Péter, a migráció témájára utalva. Mindemellett azt állította, hogy a „Fidesz betelepített 50 ezer migránst„. Csakhogy, amire Márki-Zay utal, az az a szám, amennyi külföldi állampolgár telepedett le Magyarországon 2019-ben. Döntő többségük azonban külhoni magyar.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje nem először sértegette a vidéki embereket, hiszen már az október 23-i Békemenetre a fővárosba érkezőket is gyakorlatilag tudatlannak minősítette. Az ATV Egyenes Beszéd című, október 25-i műsorában a kormánypárti rendezvényről azt mondta: „...a Telexnek a videóját ajánlom mindenki figyelmébe, ott azért nemcsak arról van szó, hogy ez nem egy szeretet- és békemenet volt, hanem gyűlölködés, de az is látszik, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hol vannak, buszokkal oda vitték őket, tömeget demonstráltak, a polgármester kipipálhatta a házi feladatát...”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére