Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nancy Pelosi Greatest Hits: Egy nő, aki egyszerre szereti Bident és a drag queen előadókat

888.hu

2022.11.21. 12:50

Elbukták a demokraták a képviselőházi többségüket az amerikai félidős választásokon, így a 82 éves Nancy Pelosi kénytelen átadnia házelnöki székét egy republikánusnak. A 888.hu folyamatosan nyomon követte minden megmozdulását, üde színfoltja volt az amerikai politikai életnek, hiányozni fognak mindenkinek a szilveszteri összeállításokba is vita nélkül beleférő pillanatai.

 

Imádja a drag queen előadásokat

Szeptember végén jött a hír, hogy az amerikai Külügyminisztérium „csekély” 20 600 dollárral támogatja a Centro Ecuatoriano Norteamericano (CEN) nonprofit szervezetet. A bökkenő itt az, hogy ezt az összeget

„3 workshopra”, „12 dragszínházi előadásra” és egy „2 perces dokumentumfilmre” fordítják.

 

A projekt pedig 2023. augusztus 31-ig tart.

Nancy Pelosi szerint a drag queenek hozzátartoznak a szabad véleménynyilvánításhoz, „amiről Amerika szól”.

 

 

 

Rajongva dörzsöli a kezeit, ha Joe Biden mérgező füstökről beszél

Az amerikai elnök évértékelőt tartott, ahol a következő gondolatok hangzottak el:

Az Irakban és Afganisztánban szolgáló katonáinknak számos veszéllyel kellett szembenézniük. Például az egyik a támaszponton állomásozók mérgező füstöt lélegeztek be az »égetőgödrökből«, amelyekben háborús-orvosi és veszélyes anyagokat, repülőgép-üzemanyagot és egyebeket égettek el.”

 

Ez utóbbi sor alatt Pelosi váratlanul felállt, és önkívületi állapotban elkezdte ökölbe szorítani a kezeit, rámosolygott Bidenre, és vidáman dörzsölte össze a kezeit, mielőtt kínosan visszaült volna, miközben továbbra is rajongva nézett az elnökre.

 

 

 

Fülig szerelmes a jelenlegi amerikai elnökbe

Az, hogy mennyire rajong Bidenért, az már több megnyilvánulásából is kiderült. Azonban az, hogy a félidős választásokat még be sem fejezték, de ő már előre közli, hogy a következő elnökválasztáson a kiszemeltjének újra el kellene indulnia, az sokakat meglepett.

 

Bidennek, aki jövő vasárnap tölti be 80. életévét, újra kellene indulnia, mert annyi mindent elért és nagyszerű eredményei vannak.”

– jelentette ki Pelosi az ABC „This Week” című műsorában.

Ez a fajta imádat már sokakban kelt zavartságot. Az, hogy Biden lenne a legmegfelelőbb ember az amerikaiknak, az erősen vitatható...

 

 

Régen volt már iskolás, régen fogott a kezében vaktérképet

Másra az ember nem tud gondolni, amikor azt hallja, hogy az amerikai (volt) házelnök szerint Putyin Magyarországot támadta meg. Nyilván messze van tőle Európa, pláne Kelet-Európa, de összekeveri Ukrajnát Magyarországgal az minimum műveletlenségre vall. Ha nem ostobaságra.

 

Ha megnézzük a térképen, láthatjuk, hogy Magyarországot Amerika ellenségei veszik körbe... Oroszország, Fehéroroszország, és a Krím.”

– fogalmazott Pelosi.

 

 

 

Ráncigálja a sárkány bajszát

2022 egyik nagy visszhangot kapó eseménye volt, amikor a házelnök váratlanul ellátogatott Tajvanra. Tettét Kína rögtön el is ítélte, úgy fogalmaztak, hogy a látogatással a politikus „súlyosan fenyegeti a békét és a stabilitást a Tajvani-szorosban, valamint árt a kínai-amerikai kapcsolatoknak”.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére