Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Petíció: A baloldal határolódjon el a koronavírus-fertőzöttek haláláért szurkoló Krekó Pétertől

888.hu

2021.01.04. 20:12

A Political Capital baloldali stratégája szerint a baloldalnak oltásellenes kampányba kellene kezdenie, mert minél többen halnak meg a járványban, Orbánnak annál rosszabb. Bayer Zsolt petíciót indított.

 

A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket”

– hangzott el Krekó Péternek, a Political Capital egyik vezetőjének szájából.

Azóta már egy hét is eltelt, ennek ellenére a baloldalról nem igazán érkeznek az elhatárolódások, annak ellenére sem, hogy Krekó nemcsak a baloldali elemzőműhely egyik vezető munkatársa, de a hazai ellenzék egyik legfontosabb megmondóembere is.

„Nem kell megmagyarázni, a mondat önmagáért beszél. A mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni – értsd: így nyerhetik meg a következő választásokat” – írta Bayer Zsolt petíciójában, melyet a CitizenGO oldalon tett közzé.

A baloldal részéről egyébként nem ez az első hasonló kijelentés az elmúlt évből, emlékezzünk csak a tavasszal a nyugdíjasok haláláról fantáziáló kvízprofesszorra vagy a Momentum-alapító Kádár Barnabásra, aki Facebook-oldalán osztotta meg véleményét azzal kapcsolatban, hogy „a nyugdíjasoktól el kéne venni a szavazati jogukat”, vagy legalábbis jelentősen csökkenteni kellene azt.

Az elhatárolódás mindkét esetben elmaradt. Valószínűleg most sem számíthatunk másra.

„Mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről” – írja Bayer.

A petíciót itt találod meg.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére