Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pulai András szentül hiszi, hogy a pedofilok legfőbb bújtatója a katolikus egyház

Prokaj Dávid

2021.08.12. 13:00

Az MSZP-közeli Publicus Intézet ügyvezetője nem kevesebbet állított a Hír TV szerda esti adásában, mint hogy a katolikus egyház lényegében hagyja, hogy a berkein belül terjedjen ez a bűncselekmény.

 

Pulai Andrást meghívták a Hír TV Plusz-mínusz című adásába, ahol arról a belga filmről kellett véleményt alkotnia, amelyben a főszereplő pedofil fiatalembert valamiféle hősként mutatják be, amiért „visszafogja” magát, és nem ront meg és nem tesz tönkre gyermekeket.

Jól látható, hogy a pedofilokra is megkezdődött az érzékenyítés.

Először betegként próbálják beállítani őket, egy idő után jogokat követelnek nekik, majd végül a szexuális irányultságukat természetesnek kívánják kikiáltani. Miközben épeszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy el kellene fogadni őket, és engedni szabadon garázdálkodni gyermekek közelében.

A Publicus Intézet ügyvezetője azonban nem erről kívánt beszélni, hanem rejtélyes oknál fogva elővette a katolikus egyházat, és olyasmivel vádolta meg, ami minimum felháborít minden jóérzésű keresztény embert.

Már a műsor elején azzal jött, hogy

egyrészt bűncselekmény, másrészt – a tudomány jelenlegi, mai állása szerint – betegség”.

 

Ez a vélemény is erősen megkérdőjelezhető, de amivel utána előrukkolt, az valami döbbenetes!

Azt állította, hogy a katolikus egyházban megengedett ez a fajta bűncselekmény, és más országokkal ellentétben Magyarországon elkövethető.

Úgy vélte, hogy

a katolikus egyház lényegében a berkein belül ezt hagyja, hogy terjedjen”.

Hiszen a katolikus egyház eltitkolja, és nem hagyja, hogy a büntetőjog érvényesüljön ezen a területen.

Azzal folytatta, hogy azokat, akiket pedofil bűncselekménnyel lebuktatnak, elküldik „valamiféle tisztítókúrára”, de nem tudta megfogalmazni, hogy pontosan mire gondol, mivel, ahogy fogalmazott,

nem vagyok benne ebben a kultúrában”.

Majd – általa is bevallottan laikusként – azzal folytatta, hogy ezeket a személyeket a katolikus egyházban áthelyezik máshová, ahol a továbbiakban ugyanúgy gyerekekkel foglalkoznak.

Elképesztő állításait azzal koronázta meg, hogy a pedofil bűncselekményeknek „a katolikus egyház a melegágya”. Az az egyház, amelyet csak úgy jellemzett, mint

a pedofil betegek és egyébként bűnelkövetők legfőbb bújtatója”.

 

Erős szavak egy olyan embertől, aki nyilvánvalóan nincs tisztában a katolikus egyház tanításaival és szabályrendszerével. Az adás elején elhangzott a szájából az is, hogy állításait arra alapozta,

ilyet látott már filmekben, amelyek bemutatják, hogy miként kezelik ezeket a történeteket Európában, Amerikában és nagyjából mindenhol”.

 

Nagy kérdés, hogy eme kijelentésekről mi a véleménye a magyarországi baloldalnak. Főleg a Jobbiknak, amely ugyan bekerült Gyurcsány Ferenc zsebébe, de mégiscsak megszavazta a pedofilellenes törvényt.

A baloldaltól mindenesetre nem idegenek az egyházellenes kirohanások. Korábban Vadai Ágnes nyújtott be egy olyan törvényjavaslatot, amellyel azt szerették volna elérni, hogy az egyházakban is büntetni lehessen a pedofil bűncselekményt elkövetőket.

Azonban a törvények jelenleg is mindenkire vonatkoznak, foglalkozástól függetlenül.

Tehát ez a cselekedetük színtiszta provokáció volt.

Jól látható, hogy az ellenzéknek nagyon fáj a gyermekvédelmi törvény. De hiába mindenféle próbálkozásuk, amellyel azt próbálják terjeszteni, hogy a kormány összemossa a pedofilokat a homoszexuálisokkal.

Ez egyáltalán nincs így, talán el kellene olvasniuk a gyermekvédelmi törvényt!
Látják ők is, hogy ez a kísérletük kudarcba és érdektelenségbe fulladt, a magyar társadalom nagy része ugyanis támogatja ezeket a jogszabályokat. Így a baloldal egyes prominensei kénytelenek újra elővenni a keresztényellenes énjüket. Így tett az adásban Pulai András is.
Azt, hogy miként számol el ezekkel a szavakkal, illetve érzi-e mondatainak súlyát, rá bíznánk.

 

Az adás itt nézhető meg:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére