Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szánthó Miklós: Nem felejtünk

888.hu

2022.10.19. 10:45

Az Alapjogokért Központ főigazgatója közösségi oldalán üzent Gyurcsány Ferencnek.

 

2006 ősze, budapesti utca: szemkilövetés, rendőrattak, lovasroham. Emlékszel, te pofátlan, kommunista, „spontánprivatizációban” meggazdagodott, emberek arcába hazudó, békés tüntetőket kardlapoztató pribék? Te mersz egyáltalán megszólalni október 23., a forradalom, a pesti srácok kapcsán, aki még '89-ben is arról beszélt, hogy a Varsói Szerződésből történő kilépés „nem aktuális”, miközben Orbán Viktor a szovjet csapatok kivonását sürgette tömegek előtt a Hősök terén? – emlékeztetett bejegyzésében Szánthó Miklós.

 

Játszod itt az emberbaráti dáridót, de hangod hamis. Ti szólítjátok ki az embereket 23-án utcára, ti, az állampárti hálózataikat felhasználva '90 után is pöffeszkedő, a kádári elvtársiaskodást finomkodó nyugati érzékenyítőkurzusokra cserélő himpellérek? »Lehet itt tüntetni. Majd megunják, hazamennek« – mondtad te 16 évvel ezelőtt, aztán amikor »nem mentek haza«, odalövettél.”

– olvasható az elemzőközpont vezetőjének bejegyzésében.

 

Te mersz arról beszélni, ki a gyáva, akinek lételeme az alakoskodás, kulturális reflexe a ravaszkodás, aki nem csak a választókat, de saját párttársait is folyamatosan hátba szúrja? Aki egyszer arról beszél, hogy hú, micsoda remek dolog az a KISZ meg a DEMISZ, Tótó kutyával együtt műmájerkedik Putyinnal a saját házában, aztán hirtelen nyugatosch européer lett, akinek az álmoralizáló lózungok fontosabbak, mint hogy a magyar háztartásokban legyen fűtés? Neked van arcod putyinozni, aki ölbe tett kézzel nézte, hogy az oroszok megveszik a MOL-t, aki orosz kémeket hívott az országba, aki eladta a stratégiai gáztárolókat – most meg tapsikolsz a szankcióknak és Brüsszelbe rohangáltok árulkodni, hogy a csúnya magyar kormány nem átall kiállni a magyar érdekek mellett? – tette fel a kérdést Szánthó.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére