Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szegény Baranyi, válaszolnia kellett egy kérdésre

888.hu

2022.11.07. 14:00

Most meg csodálkozik.

 

Újabb vihar kerekedett a biliben, Baranyi Krisztina kínos tv-szereplése után.

Szegény hölgy nincs hozzászokva, hogy egy műsorban nem csak kényelmes kérdéseket kap. Az ATV Szigorlat nevű műsorában viszont a Pesti Srácok újságírója, Szalai Szilárd rögtön egy nehezebb kérdéssel indított.

Ugye felmerül az, hogyha a balos politikusok kezei alatt úgy általában minden nagyon jól megy, akkor gyakorlatilag nem létezhetnek kényelmetlen, nehéz kérdések számukra. Ez viszont szemmel láthatóan nincs így, hiszen Baranyi olyan hisztibe kezdett, amit már rég nem láttunk adásban. Szalai Szilárdnak az egész műsor alatt nem válaszolt, de kérdések elől végül mégsem menekülhetett, mert a műsor másik kérdezője is feltette neki.

No ezen felhördült mindenki, Molnár „NoÁr” Árontól kezdve Perintfalvi Ritán és a többi balos influenszeren át, hogy juj, milyen dolog, hogy a „propagandista” kérdezett az ATV-n.

 

Ha jól értjük tehát a szólásszabadságért és média szabadságáért oly nagyon aggódó baloldal egyes lapok újságíróinak ignorálását helyesli, sőt kifejezetten azon az állásponton van, hogy bizonyos újságírókat nem is szabadna a képernyőre engedni.

Tényi István a Médiatanácshoz fordult az ügyben, mert szerinte gyűlöletkeltő volt Baranyi viselkedése.

„Álláspontom szerint a műsorban szereplő politikus kijelentése a PestiSrácok című hírportál elleni gyűlölet keltésére alkalmas, továbbá kirekesztő annak képviselőjével szemben az Smtv. 2. § (1a) bekezdés szerint. E törvény hatálya – a 13. §, a 14. § (1) bekezdése, a 19. § (1), (2) és (4) bekezdése, valamint a 20. § (8) bekezdésének második mondata és (9) bekezdése kivételével – kiterjed a Magyarország területén letelepedett médiatartalom-szolgáltató által kiadott sajtótermékre is. Az Smtv. 1. § 2. szerint: Médiaszolgáltató: az a természetes vagy jogi személy, aki vagy amely szerkesztői felelősséggel rendelkezik a médiaszolgáltatás tartalmának megválasztásáért, és meghatározza annak összeállítását.” – írja kérelmében.

PS és az ATV mellett kiállt a Médiaszövetség is.

„Bizonyára fáj a baloldalnak, hogy már nincs az MSZMP Központi Bizottsága által ellenőrzött sajtó, hogy már nem csupán a MÚOSZ az egyetlen újságíró-szervezet Magyarországon és már nem ők mondják meg, hogy mi az újságírás, és ki az újságíró.”

– írták közleményükben.

Baranyi még ezután sem gondolkodott el azon, hogy ebben a helyzetben lehet, hogy vele van gond.

Mai posztjában így fogalmaz:

Nu, már fel is jelentettek a Pesti Srácok.hu elleni »gyűlöletkeltés« miatt.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére