Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tényleg a baloldal tartja el a kamuvideó „mentőtisztjét”?

Horváth K József

2020.06.17. 20:27

Én tudom, hogy – a költővel szólva – „Változik a világ, gyengül, ami erős, és erős lesz, ami gyenge volt azelőtt”, de hogy a szellemi demencia erősödjön így föl a józan ész rovására, azt bármennyire is akarom, de nem tudom elképzelni. Természetesen a baloldal friss kamuvideójára utalok.

Fideszt úgy akarták benne feltüntetni, mint aki szavazatvásárlások révén akar mandátumokhoz jutni. Lebuktak, s mindenki tudta, hogy ki a gazember.

A baloldal legújabb kamuvideójában is látni vélem, hogy egy betegesen hazudozó asszony mindenféle egészségügyis szakembernek adja ki magát, majd sorra az derül ki, hogy elmondásaiból semmi nem igaz. A másik oldalon pedig ott van az MSZP, amely – amíg ki nem derültek a disznóságok – istenítette Németh Athinát. Amikor aztán a párt érezte a büdöset, hátat fordított neki, s ujjal mutogatott rá, hogy átverte őket. A videó közzétételét engedélyező MSZP elnöksége eközben teljes mellszélességgel kiállt az ügy politikus főszereplője, Korózs Lajos ártatlansága mellett, ergo saját maga mellett, hiszen a külső személő joggal gondolhatja úgy, hogy ők is benne vannak a dologban nyakig.

De mik is történtek a baloldal és Németh Athina kapcsolatában az elmúlt években?

Elvben az, hogy Németh Athina legutóbb például mentőtiszt volt, akitől úgy határolódott el az Országos Mentőszolgálattól a Samaritanus magánmentős cégen keresztül az AMS Mentőszolgálatig mindenki, mint a pestisestől, az MSZP ennek ellenére nagykanállal bekajálta a dumáját.

Korábban Németh azzal járta végig a baloldalt, hogy ő orvos, gyógytornász, ápoló. Ezt is benyelték szó nélkül.

Schmuck Andor egy 2014-es Facebook-bejegyzése szerint „Dr. Németh Athina az egészségügyünkről tart ma előadást.”

A közösségi oldalakon fellelhetők továbbá olyan bejegyzések is, amelyeken Németh főorvosnak adta ki magát.

Áprilisban hazai és nemzetközi médiahadjáratba kezdett: előbb a Klubrádiónak, majd a Pesti Hírlapnak adta elő szomorú és valótlan meséjét az általa ápolt fertőzöttekről és a tízből kilenc elhunytról. És érdekes módon, a baloldali fórumok is mindenféle fenntartás nélkül hitelesnek fogadták el rémtörténeteit.

A Financial Timesnak meg azt nyilatkozta, hogy „Magyarországon az egészségügyi dolgozók terjesztik a vírust”. A cikkben Németh Athina után Karácsony Gergely is megszólalt, megerősítve Németh állítását.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke a parlamentben többször előadta Németh Athina tízből kilences „mentőtiszti” meséjét. Plenáris ülésen éppúgy, mint a Korózs által vezetett Népjóléti Bizottságban.

Ha sok jót nem is gondolnak sokan a baloldal szellemi kvalitásairól, de annyira azért mégsem lehetnek ostobák, hogy ez a nő éveken keresztül keresztül-kasul grasszáljon köztük egészségügyi „szakemberként”, és senkinek nem tűnjön föl, hogy Németh Athina valószínűleg szélhámos. Aki most, hogy a kamuvideó kapcsán egyre jobban megvakargatják a dolgait, már annyira ideges, hogy azt sem tudja megmondani, melyik iskolába járt.

Egy ismerősöm vetette föl, hogy szerinte ezt a nőt a baloldal tartja el. Amikor az emberek becsapásához szükség van valami vérlázító dumára, akkor előszedik és felmondatják vele az aktuális leckét, amivel lázítani lehet, közelebb lehet lépni Orbán oly vágyott megbuktatásához.

Nem tudom, hogy így van-e, mindenesetre a történet MSZP-s és „mentőtisztes” szálai annyira hajmeresztőek, mondhatni hihetetlenek, hogy ezekkel csak minden gátlástól megvált, sarokba szorított politikai csoportok képesek élni minden mindegy alapon.

Öröm az ürömben, hogy a valóság megismeréséhez vezető út egyik fontos állomása, hogy a rendőrség Németh Athina ellen eljárást indított. Biztató továbbá az is, hogy a nyomozóhatóság szerint nem kizárt, hogy a bűncselekmény elkövetőinek a száma bővülhet. Nyilván sokan örülnének neki, ha a politikai szálat is fel lehetne göngyölíteni. Hogy csak a fatális véletlenek összjátéka folytán közlekedhetett a „főorvos” asszony keresztül-kasul a baloldal korifeusai között, vagy esetleg volt ebben valami tudatos, konspirációs mechanizmus is?

Tudom, rossz az, aki rosszra gondol. De e történetben annyi rossz talált helyet magának, hogy lássuk be, itt már jóra nem is nagyon lehet gondolni.

Az meg aztán végképp nem járja, hogy a nagy nehezen kivívott jó világ gyengüljön az elutált rossz rendszer nyomására.

2020-at írunk. Tíz esztendővel vagyunk a második Orbán-kormány megalakulását követően. A kommunizmus után végre a keresztény, nemzeti világ ideje jött el, bármilyen aljas módszereket vet be további erősödésének megakadályozására a baloldal.

Gyanítom, a kamuvideó hamarosan kiderülő igazsága is ezt az változást fogja erősíteni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére