Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Toroczkai halálát kívánja Gyurcsány meleg propagandistája

888.hu

2020.10.29. 15:00

Újfent hallatott magáról Gyurcsány Ferenc DK-jának vállaltan meleg propagandistája, Homonnay Gergely, aki azon kesergett, hogy a koronavírus-fertőzéssel karanténba került Mi Hazánk-elnök Toroczkai „sajnos” várhatóan túléli a betegséget, pedig „ha egy mocsok nácival kevesebben vagyunk, attól a világ csak szebb lesz”. Érdekes, hogy ezt az „izét” soha nem tiltja le a Facebook...

Érdekes is az, amikor egy nagyhangú megmondóember toleranciáról papol, elfogadást vár el, miközben ő maga simán a romlását vagy egyenesen a halálát kívánja olyasvalakinek, akivel nem egyeznek a politikai elképzelései. Nos, a jelek szerint azok

a gyurcsányi nézetek, miszerint „földönfutóvá kell tenni” a velük egyet nem értőket, termékeny talajra hullottak,

hiszen a DK-s propagandista, a vállaltan homoszexuális „macskás srác”,

Homonnay Gergely nyilvánosan kívánja a Facebookon Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke halálát.

Gyurcsány Ferenc és Homonnay Gergely

A Szeretlek Magyarország portál Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a jobboldali politikus koronavírus-fertőzött, mire a DK-s szócső azzal válaszolt kommentben:

Ő túléli. Sajnos.”

 

 

 

Amikor a többi hozzászóló megpróbálta figyelmeztetni, mennyire liberális, elfogadó jellemről tanúskodik a megjegyzése,

a DK propagandistája még tovább ment, és egyenesen kimondta, hogy szerinte a „náci” Toroczkai nélkül a világ „szebb lenne”. A jelek szerint ilyen „szép új világot” szánnak a DK támogatói egy esetleges kormányváltást követően a másként gondolkodóknak.

A hülyének is megéri rájuk szavazni.

(Széljegyzet azoknak, akik esetleg kevéssé ismerik Homonnay Gergelyt, ezt a gerinces embert: magát riporterként definiálta, amíg a macskája, Erzsi köré font franchise-ból meg nem tollasodott annyira, hogy már ne kelljen iparszerű betűvetésből megkeresnie a napi betevőt. Legutolsó „újságírói” munkahelye egy női magazin volt, ugyanis firkászként nem volt hajlandó politikai nézeteit vállalni, csak később kezdett teljes mellszélességgel kiállni Gyurcsány Ferenc és pártja mellett.)

Homonnay függetlenségének és nagy szájának megteremtője Erzsi, a macska:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére