Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb részleteket tárt fel a jobbikos-erőszakbotrány áldozata

888.hu

2022.05.26. 11:20

A Blikknek adott interjút V. Anita, akit Jakab Péter embere állítása szerint meg akart erőszakolni egy tavalyi jobbikos disznótoron.

 

A botrány nem sokkal a választások után pattant ki. Az áldozat V. Anita már többször is beszélt a támadásról, most azonban új részleteket tárt fel a Blikknek.

Anita a Blikk újságírójának kérdésére válaszolva beszélt arról, hogyan érinti az, ahogy a Jobbik vezetősége kezeli az ügyet.

„Egyszerűen fel sem fogom, miként lehetnek ilyen érzéketlenek egy ilyen helyzettel szemben. Egy nőnek támadások nélkül is nehéz beszélnie ilyen helyzetről, önkéntelenül azt keresi először, ő maga miben hibázott. Majd amikor ráeszmél, miként élt vissza a férfi az erejével és a hely adta előnyökkel, újra csak az jár a fejében, hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe. Nagyon lassan érik be egy nőben az, hogy ami vele történt, nem hagyja annyiban. S mivel találja magát szemben, ha elmondja, mi történt? Azzal, hogy ő hazudik, amúgy is egy „könnyű vérű” teremtés, és egyebek. A Jobbik vezetése csak papol az erkölcsről, de – sajnos, kiderült – nem úgy élnek.”
– válaszolta a Blikknek.

A lapnak elmondta, hogy hogyan csalták gyakorlatilag csapdába azon a bizonyos disznótoron.

Tény, hogy az elkövető az ottani regionális igazgatóval becsalatott a szobába, becsukta a regionális igazgató mögöttem az ajtót, s az elkövető már rántott is be a vécébe, készen állva a közösülésre. Ha Gyüre Csabának nem szólok, amikor a szoba felé mentem, hogy majd jöjjön utánam, s nem tör be a szobába engem kiszabadítani, akkor a fizikai erőfölényével megerőszakol az elkövető.

– nyilatkozta az áldozat.

Az interjú végén a Blikk újságírójának azon kérdésére is válaszolt, hogy említette négy éves kislányának, hogy mi történt, vagy hogy megérezte-e a kislány rajta hogy nem érzi jól magát.

„Ő még nagyon kicsi, fel sem fogná, miről beszélek. Azt persze, látta rajtam az elmúlt 5 hónapban, hogy sokszor vagyok szomorú, de egy anyának alapvető feladata, hogy a gyermeke kiegyensúlyozottnak lássa, hiszen a gyermek követi a szülő lelki állapotát ebben a korban. Egyébként azért is léptem elő, s tettem meg a lépéseket emiatt az erőszak miatt, hogy neki is példát mutassak, ha nagy lesz, s ilyen helyzetben lesz, ne hagyja magát.”
– válaszolta az interjú végén.

 

Anita korábban arról is beszélt, hogy Földi István házasként több alkalommal is közeledett felé, de ő minden alkalommal ezt visszautasította, mivel már együtt volt szerelmével, a korábbi jobbikos országgyűlési képviselővel, Szilágyi Györggyel.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére