Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb részleteket tárt fel a jobbikos-erőszakbotrány áldozata

888.hu

2022.05.26. 11:20

A Blikknek adott interjút V. Anita, akit Jakab Péter embere állítása szerint meg akart erőszakolni egy tavalyi jobbikos disznótoron.

 

A botrány nem sokkal a választások után pattant ki. Az áldozat V. Anita már többször is beszélt a támadásról, most azonban új részleteket tárt fel a Blikknek.

Anita a Blikk újságírójának kérdésére válaszolva beszélt arról, hogyan érinti az, ahogy a Jobbik vezetősége kezeli az ügyet.

„Egyszerűen fel sem fogom, miként lehetnek ilyen érzéketlenek egy ilyen helyzettel szemben. Egy nőnek támadások nélkül is nehéz beszélnie ilyen helyzetről, önkéntelenül azt keresi először, ő maga miben hibázott. Majd amikor ráeszmél, miként élt vissza a férfi az erejével és a hely adta előnyökkel, újra csak az jár a fejében, hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe. Nagyon lassan érik be egy nőben az, hogy ami vele történt, nem hagyja annyiban. S mivel találja magát szemben, ha elmondja, mi történt? Azzal, hogy ő hazudik, amúgy is egy „könnyű vérű” teremtés, és egyebek. A Jobbik vezetése csak papol az erkölcsről, de – sajnos, kiderült – nem úgy élnek.”
– válaszolta a Blikknek.

A lapnak elmondta, hogy hogyan csalták gyakorlatilag csapdába azon a bizonyos disznótoron.

Tény, hogy az elkövető az ottani regionális igazgatóval becsalatott a szobába, becsukta a regionális igazgató mögöttem az ajtót, s az elkövető már rántott is be a vécébe, készen állva a közösülésre. Ha Gyüre Csabának nem szólok, amikor a szoba felé mentem, hogy majd jöjjön utánam, s nem tör be a szobába engem kiszabadítani, akkor a fizikai erőfölényével megerőszakol az elkövető.

– nyilatkozta az áldozat.

Az interjú végén a Blikk újságírójának azon kérdésére is válaszolt, hogy említette négy éves kislányának, hogy mi történt, vagy hogy megérezte-e a kislány rajta hogy nem érzi jól magát.

„Ő még nagyon kicsi, fel sem fogná, miről beszélek. Azt persze, látta rajtam az elmúlt 5 hónapban, hogy sokszor vagyok szomorú, de egy anyának alapvető feladata, hogy a gyermeke kiegyensúlyozottnak lássa, hiszen a gyermek követi a szülő lelki állapotát ebben a korban. Egyébként azért is léptem elő, s tettem meg a lépéseket emiatt az erőszak miatt, hogy neki is példát mutassak, ha nagy lesz, s ilyen helyzetben lesz, ne hagyja magát.”
– válaszolta az interjú végén.

 

Anita korábban arról is beszélt, hogy Földi István házasként több alkalommal is közeledett felé, de ő minden alkalommal ezt visszautasította, mivel már együtt volt szerelmével, a korábbi jobbikos országgyűlési képviselővel, Szilágyi Györggyel.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére