Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volner rejtőzködő jobbikosokkal akarja megbuktatni Gyurcsányékat 2022-ben

Horváth K. József

2020.06.18. 17:00

Magyarországnak egy tisztességes, hazafias érzelmű ellenzékre van szüksége, nem arra, hogy a 2022-es választáson visszahozzák Gyurcsányt és a szélsőséges liberálisokat. „Ezt nem fogom engedni” – fogalmaz keményen Volner János, a Jobbik egykori alelnöke Facebook-bejegyzésében.

Volner Jánost egyébként két éve éppen a párt frakciójából most kiszorított exelnök, Sneider Tamás zárta ki. A jelenlegi elnök azonban ennek ellenére ideges, ha Volnerra gondol, ezért belső körlevélben is támadja őt.

Jakab Péter paranoiája a jelek szerint nem ismer párthatárokat.

A közelmúltban éppen Sneider Tamás erősítette meg nyilatkozatában, hogy besúgóhálózat működik a párton belül.

A besúgóhálózat működtetését pedig jól ismerhetjük a pártállami kommunista időkből. A Gyurcsánnyal való szoros szövetség mellett ez a jelenség is arra utal, hogy bizony a Jobbik végérvényesen lehorgonyzott a politikai baloldalon.

De hogy miért nem ismert párthatárokat Jakab paranoiája, arra Volner János exjobbikos, független parlamenti képviselő bejegyzése világít rá leginkább.

Egy belső körlevélben, amelyet – ki tudja, miért – Volner hivatalosan még most is megkap, Jakab Péter arról tájékoztatja a párt vezetőit, hogy Volner János közvetítők útján keresi meg a Jobbik vezető politikusait és magához próbálja csábítani őket.

Volner válaszában kifejti, hogy ő továbbra is csak kis j-vel hajlandó leírni a párt nevét, különösen mióta voltak szívesek a Jobbik Alapító Nyilatkozatát lábbal tiporva összefogni és az önkormányzati választásokon nagykoalícióban indulni a kommunisták utódpártjaival és a szélsőliberálisokkal.

Leszögezi, esze ágában sincs egy bolsevik fordulatot vett párt vezetőivel együtt dolgozni sem most, sem a jövőben. Volner kizárta az együttműködést azokkal is, aki a Jobbikot elhagyva továbbra is baloldal erősítésén fáradoznak. Leszögezte továbbá, hogy semmiféle egyeztetés nincs közte és Sneider Tamás között. Egyebek mellett azért, mert ő záratta ki a frakcióból 2018 októberében, akkor meg mi a csudáért akarna együtt dolgozni vele?

Volner János határozottan leszögezi:

Soha nem volt célom, hogy a hozzám hű embereket kiszedjem a Jobbikból, éppen ellenkezőleg. Számomra sokkal többet jelent, ha 4-5 befutó jobbikos mandátumot elhozhatunk '22-ben a balliberális összefogástól, ezzel is meggátolva Gyurcsányék visszatérését. Győrben is bebizonyosodott, hogy a Jobbikban vannak még bőven megbízható, nemzeti érzelmű emberek, akik látszólag belemennek ugyan a balliberális összefogásba, de csak azért, hogy felborítsák azt. Két év múlva úgyis meglátjátok... Magyarországnak egy tisztességes, hazafias érzelmű ellenzékre van szüksége, nem arra, hogy a Fidesz helyett visszahozzátok Gyurcsányt és a szélsőséges liberálisokat. Ezek már 1998-ban és 2010-ben is nagyot buktak és velük együtt sajnos az ország is. Nem fogom engedni, hogy harmadszor is megtörténjen.

A magam részéről kifejezetten örülök neki, hogy Jakab Péternek és hitvány talpnyaló követőinek tele a gatyája.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére