Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Németország – Japán

888.hu

2022.11.23. 13:00

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Németország – Japán.

 

Ányos Miklós

Kiváló nemzet mindkettő – a vezetőikről ez már nem mondható el feltétel nélkül az utóbbi évtizedekben –, de még mindig érvényes, hogyha német és japán, akkor minőség és tudás. Papíron nyilván a németek az esélyesebbek, szerintem most sem kell aggódniuk, ha Japánnak nem lett azóta Schäferje vagy egy Szalai Ádámja.

 

Filipp Dávid

Nem vagyok nagy német szurkoló, minden bizonnyal ennek köze van ahhoz is, hogy az első vb-élményem, amire tisztán emlékszem, a 2002-es döntő, amelyen a brazilok simán elfenekelték őket. Mondjuk a japán futballszcénáról sem tudok túl sokat, csak annyit, hogy Andrés Iniesta a szigetországban játszik. De miért is szurkolok ezen a mérkőzésen Japánnak? Mert a szurkolóik civilizáltak. Számtalan videó került elő az elmúlt években, amikor a japán drukkerek összeszedik a szemetet a lelátón egy-egy meccs után. Rendszerető nép, na! Szóval ma meglepetés győzelem születik, a Japánok 2–1-re elverik a németeket.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére