Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Portugália – Svájc

888.hu

2022.12.06. 18:00

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Portugália – Svájc.

 

Kovács Nikol: Hegyes vagyok és rajongok a különleges svájci épületekért. No, de nem csak ezért nagy favorit Svájc, hanem mert Bernből származik a kedvenc kutyafajtám a berni pásztor is. Az hagyján, hogy kedvenc, de ráadásul még büszke tulaja is vagyok egy ilyen fajtájú ebnek. Míg ma Nyuszipuszi a kanapé királynője, az ősidőkben a tejeskocsit húzogatta le a hegyről.

És persze, ott van a svájci focicsapat is...

A szakértők szerint a ma esti meccsen Ronaldóék esélyesebbek, ugyanakkor meglátásom szerint Svájc ma brillírozni fog!

A sajt legyen veletek!

A tippem pedig: 2-1.

 

Filipp Dávid

Nem vagyok oda Cristiano Ronaldóért. Inkább Messi játékát kedvelem. Csakhogy a helyzet, hogy az elmúlt több mint egy évtized meghatározó játékosáról beszélünk a portugál sztár esetében. A mi életünkben nem valószínű, hogy látunk még egy hozzá hasonló labdarúgót. Jól tudjuk, hogy neki is ez az utolsó vb-je, ezért minden pillanatát ki kell élvezzük a szereplésének. Normális esetben nem szurkolnék Portugáliának (mondjuk Svájcnak sem), de Ronaldót szeretném látni, ameddig csak lehet. Úgyhogy ma Portugália 3-1-re legyőzi Svájcot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére