Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az apa férfi. Az anya nő. A gyerekeinket meg hagyják békén!

888.hu

2022.06.05. 18:50

A magyar válogatott hatalmas eredményt elérve, 1:0-ra megverte Angliát, ezzel pedig egy 60 éves nyeretlenségi szériának vetett véget. Azonban a brit sajtóban ahelyett, hogy a saját játékosaik teljesítményét vennék elő, ehelyett a lelátón helyet foglaló s lelkesen szurkoló magyar gyerekekbe szálltak bele.

 

Több orgánum odáig ment, hogy már rasszistának bélyegezte meg a fiatal lányokat és fiúkat. Azért, mert piros-fehér-zöld színekben szurkoltak a magyar válogatottnak, valamint talán túl hangosak voltak az érzékeny brit füleknek. Amikor pedig letérdeltek a sípszó elhangzása előtt az angol játékosok, a jelenet jópár gyerekből nevetés és fújulás váltott ki.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Facebook-oldalán kiposztolt egy videót a helyszínen szurkoló gyerekekről, akiktől a brit sajtó „összepiszkította magát”:

 

 

Több ismert személy is a védelmébe vette a fiatalokat a közösségi oldalukon. Közéjük tartozik Menczer Tamás országgyűlési képviselő is, aki a következőt írta:

El a kezekkel a magyar gyerekektől!

 

Majd így folytatta:

 

1. Nem kell aggódni, a magyar gyerekek tudnak viselkedni, és pontosan tudják, mi értékes.
2. Most azt a kérdést ne feszegessük, hogy hogy akar egy kontinens megerősödni, ha már gyerekektől is képes rettegni…
3. A hivatásos rettegők vigyázó szemeiket inkább Londonra és Párizsra vessék, ott láthatnak rendbontó tömegeket, felnőtteket, akik a szervezők és rendvédelmi erők teljes hiányában vagy ezek asszisztálása mellett azt csinálnak, amit akarnak. Aztán alig lehet az Eb-döntőt és a BL-döntőt megrendezni.
4. A magyar gyerekek látták az angolok legyőzését, és ez a lényeg, közösségi élmény, örök emlék. És hátha többen akarnak majd emiatt focizni is.
5. Ami pedig az értékeket illeti, a magyar gyerekektől nem kell félni, és félteni sem kell őket. Ők egy józan észre épített jövőt jelentenek. Magyarországnak mindenképpen. De nem biztos, hogy kizárólag Magyarországnak.

 

 

Orbán Balázs parlamenti képviselő egy brit kommentelőt idézett:

 

Magyarország tudja, mit jelent a szabadságért harcolni, nem csoda, hogy nem tűri ezt a woke hülyeséget.”

Majd számos, a magyarokat támogató hozzászólást közölt a Facebook-oldalán.

 

 

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója arról írt, hogy a brit birodalomnak folyamatos szándéka a világ gyarmatosítása, nevelése, civilizálása.

 

A magyarok erre az leiskolázásra nem tartanak igényt. Lehet, hogy pont ezért a kéretlen nevelőszándékért jár nálunk a füttyszó felnőttől, gyermektől egyaránt. Ha azért csinálnák, hogy kifejezésre juttassák, mennyire szégyenletesnek tartják, hogy annyi időn keresztül lenéztek és lekezeltek mindenkit, aki nem ők, talán csendben tudomásul vennénk, hogy nem volt jobb ötletük bűnbánatuk kifejezésre juttatására. De ez a hivalkodó és szándékosan kioktató pótcselekvés tőlünk csak megvetést érdemel.”

– közölte.

 

 

Kötter Tamás író is azt fogalmazta meg oldalán, hogy „a »nyugat« a kulturális imperializmus legújabb eszközeivel megpróbálja elárasztani és uniformizálni a világot, miközben mások problémái teljesen hidegen hagyják.”

Majd azt írta:

A mi problémánk Trianon, amiben jócskán benne volt a brit külpolitika is, ami ötmillió magyar életét tette tönkre, így tegnap mi várhattunk volna joggal valamiféle bocsánatkéréssel felérő gesztust, amit persze – ismerve a nyugaton uralkodó neomarxista woke ideológiát – nem kaptunk meg, mert fehér európaiként nem illünk a kritikai fajelmélet által felállított egyik áldozat kategóriába sem. Fehér, hazafi és még gyerek is!”

 

 

Filep Dávid, a Megafon egyik véleményvezére megfogalmazta minden magyar véleményét:

 

Vegyetek inkább példát a magyar gyermekekről és tanuljátok meg egy életre: Magyarország volt, van és lesz. És pontosan azért, mert ilyen gyermekeink vannak!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére