Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Babos Tímea: Sajnálom, hogy Wimbledont nem lehet későbbre halasztani

888.hu - MTI

2020.04.01. 21:10

A II. világháború óta először törölték a wimbledoni tenisztornát.

A koronavírus-járvány miatt törölték a wimbledoni tenisztornát – jelentették be a szervezők szerdán a Grand Slam-torna honlapján. Így 1945 óta az idei lesz az első év, amikor nem kerül sor a legendás füvespályás viadalra.

Ez egy olyan döntés, amelyet nem könnyen hoztunk meg, és amellyel a legnagyobb mértékben figyelembe vettük a közegészségügyet, valamint mindazok egészségét, akik ellátogatnának a wimbledoni tornára – fogalmazott Ian Hewitt, az All England Club igazgatótanácsának elnöke.

A párosban háromszoros Grand Slam-tornagyőztes Babos Tímea az M1 aktuális csatornának elárulta: már hétfőn kaptak olyan információkat, hogy a wimbledoni szervezők szerdán a törlésről döntenek majd, így nem lepte meg. A magyar éljátékos borzasztó szituációnak nevezte a koronavírus miatt kialakult helyzetet, de úgy véli, a legfontosabb, hogy megfékezzék a járványt, az embereket megóvják, így ez volt a megfelelő döntés.

Azt sajnálom, hogy Wimbledont nem lehet későbbre halasztani, hiszen a füvespálya nem engedi azt meg, hogy egy későbbi időpontban játsszunk rajta. Most legalább megint tudjuk azt, hogy meddig nincsen verseny, így nyugodtabb szívvel tudunk itthon maradni és másféleképpen készülni, formában maradni

– fogalmazott a 26 éves teniszező.

A 134. wimbledoni tornára 2021. június 28. és július 11. között fog sor kerülni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére