Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

David Schumacher is Keszthelyi Vivien ellenfelei között lesz a Forma-3-ban

Csordás Bettina

2019.01.08. 17:05

A korábbi Forma-1-es Ralf Schumacher fia, David is leadta nevezését abba a Forma-3-as ázsiai versenysorozatba, amelyben Keszthelyi Vivien is rajthoz áll 2019-ben.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Keszthelyi Vivien első magyar női pilótaként csatlakozik a Forma-3-as versenysorozathoz, 2019-ben az F3 Asian Championship Winter Seriesben folytatja pályafutását. A sorozatban pedig érdekes helyzet állt elő, ugyanis az egyik Schumacher fivérrel kell majd megmérettetnie magát, méghozzá David Schumacherrel, Ralf Schumacher fiával, aki jelenleg a barátja is. A két fiatal pilóta több mint egy éve alkot egy párt a civil életben, s a Pinnacle Motorsport keddi közlése szerint a 17 éves David Schumacher lesz egy másik versenyző az F3-as sorozatban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Schumacher Official (@davidschumacher_official) által megosztott bejegyzés,

 

Keszthelyi menedzsmentje múlt szerdán közölte, hogy a 18 éves versenyző a BlackArts Racing istálló színeiben indul el a megméretésen, s ezzel ő lesz az első magyar nő, illetve a hazai autósport történetében a legfiatalabb, aki egy teljes szezon keretein belül eljut a nemzetközi Forma-3-as kategóriáig.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által is hitelesített ázsiai F3-as bajnokság naptárában kilenc verseny szerepel, az első öt helyen végző pilóta pedig szuperlicenc pontokkal fog gazdagodni. Az első három versenyt pénteken és szombaton Thaiföldön, Buriramban rendezik, ahol Keszthelyinek a versenyt megelőző két napon lesz először alkalma arra, hogy teszteljen a BlackArts Racing által biztosított versenyautóval.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére