Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Döntetlen után tömegbunyó a magyarok férfi vízilabda-meccsén

888.hu

2016.08.08. 19:54

Nem sikerült kihasználni a szerbek döntetlenjét, mivel második mérkőzésén a magyar férfi vízilabda-válogatott is ikszelt. A szerbek Görögországgal, a magyar csapat Ausztráliával végzett 9–9-re. 

Benedek Tibor együttese – azután, hogy szombaton 13–13-at játszott a világ- és Európa-bajnok szerbekkel – hétfőn 9–9-re végzett az ausztrálokkal fordulatos összecsapáson. A végén egy kissé elszabadultak az indulatok a medencében, volt

egy komolyabb dulakodás Hárai és pár ausztrál, meg a többiek között is talán, de az ausztrálok köztudomásúlag keményen játszanak. Lehet, hogy megelégeltük. A döntetlen inkább nekik volt jó, szóval lehet, hogy jól is estek nekik a pofonok.  

Jórészt a magyarok irányítottak, többnyire nálunk volt az előny, de a harmadik harmadot 3–1-re elveszítettük, s bár a negyedikben fordítottak, a végére marad még egy ausztrál gól, 26 másodperccel a zárás előtt Cotterill talált be. Az utolsó másodpercekben támadhattunk, ám Varga Dániel lövése négy másodperccel a vége előtt nem hozott győzelmet. 

Benedek Tibor szövetségi kapitány:

Kemény mérkőzést játszottunk, nehezen tudtak időben felérni, ezért rövidebbek voltak a támadások is. Kevés volt a jó egyéni teljesítmény. Tegnapelőtt örültünk a döntetlennek, ma már nem örülünk. Még semmi nem dőlt el, mindkét csoport nagyon erős, és fontos mérkőzések jönnek még." 

A magyar válogatott két nap múlva a görögökkel, majd a japánokkal, végül vasárnap a házigazda brazilokkal játszik a csoportban, melyből az első négy helyezett jut a negyeddöntőbe.

  • Eredmény, csoportkör, A csoport, 2. forduló:
     
  • MAGYARORSZÁG–AUSZTRÁLIA 9–9 (4–3, 2–2, 1–3, 2–1)
  • Gólszerzők: Vámos, Varga Dénes, Hárai 2–2,  Erdélyi, Szivós, Manhercz 1–1, illetve Campbell 4, Ford, Roach, Cayes, Cotteril, Swift 1–1
  • További eredmények:
  • Szerbia–Görögország 9–9 (1–2, 0–2, 4–3, 4–2)
  • B csoport:
  • Olaszország–Franciaország 11–8 (4–3, 4–1, 1–2, 2–2)
  • Egyesült Államok–Spanyolország 9–10 (2–4, 3–1, 2–3, 2–2)

 

(MTI) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére