Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Döntetlent játszott egymással Japán és Szenegál

Horváth József György

2018.06.24. 19:20

A japán és a szenegáli válogatott 2-2-es döntetlent játszott egymással az oroszországi labdarúgó-világbajnokság H csoportjának második fordulójában.

Az utolsó kör előtt ezzel mindkét együttesnek négy pontja van, így biztató helyzetből várhatják a csütörtöki utolsó összecsapásukat.

A 12. percben Sabaly bal oldalról, 10 méterről lőtt kapura, a labdát Kavasima úgy védte ki, hogy az a közvetlenül előtte álló Mané térdéről a hálóba pattant (0–1).

A 34. percben Nagatomo vett le szép mozdulattal egy hosszú indítást a balösszekötő helyén, becselezte magát a büntetőterületen belülre, majd a labdát a lábáról "lelopó" csapattárs, Inui 10 méterről kilőtte a hosszú alsó sarkot (1–1). A félidő döntetlennel zárult, de a második játékrész is tartogatott izgalmakat.

A 71. percben egy akció végén Sabaly lapos labdájáról maradt le középen Niang, de a hosszú oldalon teljesen egyedül érkező Wague az ötös sarkáról a rövid felső sarokba lőtt (1–2).

A 78. percben Oszako jobb oldali beadásánál Sané elfejelte a szenegáli kapus keze elől a labdát, a túloldalon Inui az alapvonalról középre gurított, a csereként beállt Hondának öt méterről csak az üres kapuba kellett passzolnia (2–2).

Az utolsó percekben már mindkét csapat elsősorban az eredmény megtartására figyelt, így döntetlennel zárult a mérkőzés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére