Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erre fogadj a hétvégén!

Pörge Béla

2016.11.04. 15:58

Összeszedtük a hétvége nyolc legjobb tippjét.
Ferencváros–Paks, szombat, 15:30

Idén a Fradi nem olyan meggyőző, mint az előző idényben, a zöld-fehérek nem emelkednek ki az NB I mezőnyéből. A Paks küzdős meccseket játszik, de idegenben eddig nagyon kevés pontot szereztek, ráadásul a góllövéssel is hadilábon állnak. Egyértelműnek tűnik a hazai siker, akár hendikeppel is. A Szerencsejáték Zrt. 1,3-as oddsot ad a hazai győzelemre, hendikeppel 1,8 a Fradi-siker.

Honvéd–Diósgyőr, szombat, 15:30

A kimenetelt nehéz lenne megjósolni, azonban mind a ketten egyetértünk abban, hogy egyik csapat sem fogja megúszni a meccset kapott gól nélkül. Ráadásul szinte minden meccsen eredményesek is ezek a csapatok, így jó választásnak tűnik, hogy mindkét csapat szerez gólt. Erre a Szerencsejáték Zrt. 1,85-ös oddsot ad, ez a tipp egészen jó befektetésnek tűnik.

Újpest–Vasas, szombat, 18:00

Itt nehéz volt döntenünk, mert egyikünk Újpest, másikunk Vasas szurkoló. Segített viszont, hogy a lilák utóbbi öt bajnokijukon ikszeltek. Bár a Vasas kirobbanó formában van, az Újpest a legutóbb is megtréfálta őket, ezért vendég győzelmet nem várunk. Nehezíti az Újpest dolgát, hogy a meccs Kecskeméten lesz, így inkább maradjunk a döntetlennél, amire az odds 3,15.

Napoli–Lazio, szombat, 20:45

Nagy derbit játszik kedvenc olasz csapatunk Nápolyban. A Napoli hazai pályán favoritnak tűnik, az szinte biztos, hogy betalálnak majd. A Lazio remek formában érkezik a rangadóra, így a legjobb választás, hogy mindkét csapat szerez gólt. Erre az odds 1,55

Newcastle–Cardiff, szombat, 16:00

A Premier League-ből tavaly kieső Newcastle kispadján továbbra is a sokszor lenézett, de valójában remek edző, Rafa Benitez ül. A szarkák a másodosztályban szárnyalnak, bár hazai pályán kétszer is botlottak már, mi biztosra vesszük a győzelmüket 1,4-es oddsért.

RB Leipzig–Mainz, vasárnap, 15:30

Szerintünk Gulácsi Peti sorozata most sem fog megszakadni, ráadásul a Mainz hat gólt kapott a héten az Európa Ligában. Arra, hogy a Mainz nem szerez gólt, 2,15 az odds, ezt érdemes megtenni.

Liverpool–Watford, vasárnap, 15:15

Remek formában van a Liverpool, ráadásul nemzetközi kupákkal sem kell szenvedniük, így mindenképp egy többgólos hazai sikert várunk. A Liverpool holtversenyben a Cityvel a legtöbb gólt szerezte eddig a bajnokságban, szám szerint 24-et. Ha a védelem a helyén lesz, akkor az 1,65-ös odds ajándék erre a kimenetelre.

Chievo–Juventus, vasárnap, 15:00

A zebrák győzelmére tippelünk vasárnap. A hazaiak borzasztó formában vannak, az elmúlt öt meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, míg a Juventus csak a Milan ellen botlott ebben az időszakban. Nem lesz könnyű meccs, de a végén a Juve játékosai ünnepelhetnek majd. Az odds a vendég győzelemre 1,45.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére