Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hagyják végre békén Cristiano Ronaldót!

Jánosy Károly

2022.12.09. 16:10

Újabb fejezet íródik Cristiano Ronaldo katari történetében. A portugál sajtóhírek szerint a csapat legnagyobb sztárja haza akart utazni, miután nem számoltak vele a kezdőben a Svájc elleni mérkőzésen. A portugál szövetség és Ronaldo cáfolt, ám az esetet elsőként megszellőztető lap, a Record újabb részleteket osztott meg igaza alátámasztására.

 

Cristiano Ronaldo (b) elsétál Fernando Santos szövetségi kapitány mellett, miután lecserélték a Portugália-Uruguay mérkőzésen. Holnap Marokkó ellen le- vagy becserélik?MTI/EPA/Nusad Szekkajil

 

A Record tegnapi száma bombaként robbant, miután azt írta, hogy a 37 éves futballista készen állt a csapatot és a világbajnokságot is elhagyni, miután összekülönbözött Fernando Santos szövetségi kapitánnyal. A portugál szövetség közleménye szerint szó sem volt erről, Cristiano Ronaldo továbbra is elkötelezett a válogatott mellett.

A Record azonban most további részleteket hozott nyilvánosságra, hogy alátámassza az események eredeti verzióját és ragaszkodott ahhoz, hogy Ronaldo szóba hozta távozását, miután megtudta, hogy nem kerül be a kezdőcsapatba. Santos rendszerint a meccs előtti órákban nevezi meg a kezdő 11-et, de ebben az esetben Ronaldóval már előző nap közölte döntését.

A lap szerint Ronaldo a keddi meccsig letargikus hangulatban volt, de a kezdőrúgás előtt már elfogadta a döntést, vagyis minden rendben volt a Svájc elleni találkozóra. A veterán csatár mellesleg arra kérte csapattársait a 6-1-re megnyert mérkőzés után, hogy köszönjék meg szurkolóiknak a támogatást. Ennek ellenére jó néhány képen úgy tűnt, egyedül sétál le a pályáról. Mindenesetre most mindent bedob annak érdekében, hogy enyhítse a feszültséget, és Portugália nyugodtan készüljön a Marokkó ellen. Mindazonáltal a lap továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Ronaldo és Santos között feszült vita bontakozott ki, amelyben az előbbi azzal is fenyegetőzött, hogy elhagyja Katart. Az is súrlódásokat okoz, hogy a csapatkapitány személyi menedzsere, Ricky Regufe is helyet kapott a válogatott kísérői között, míg a játákosok egyetlen vendéget sem hívhattak meg. Többeket idegesít Regufe jelenléte, akiről azt tartják, hogy „túlzott befolyással” rendelkezik, miután 2018-ban Ronaldo személyi menedzsere lett.

A portugálok mai sajtótájékoztatóján Santos megosztott néhány részletet a Ronaldóval folytatott beszélgetéséről. A kapitány szerint az normális, hogy nem örült a döntésének, de nyugodt beszélgetést folytattak.

„Azt azonban soha nem mondta, hogy el akarja hagyni a válogatottat.” – mondta Santos.
„Úgy látszik, divatba jött Cristianóra mutogatni. De ő volt az, aki minden gólunk után felugrott és tapsolt. Hagyják békén Ronaldót!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére