Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Liu Shaoang kéztörést szenvedett a drezdai világkupa elsõ napján

Csordás Bettina

2019.02.01. 15:05

A drezdai világkupa pénteki napján az olimpiai bajnok Liu Shaoang az 1000 méteres selejtezõben ütközött Reinis Berzinsszel, melynek következtében súlyos kézsérülést szenvedett. A röntgenfelvételek alapján Shaoang bal keze három helyen is eltört.

A drezdai világkupaversenyen a férfiak 1000 méteres selejtezőjében a lett Reinis Berzins kisodorta Liu Shaoangot, s bár a magyar klasszis egyből felpattant a palánknál, folytatni sajnos nem tudta a futamot – számolt be a Hunskate - Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség.

Rögtön kórházba vittek, a röntgen pedig kimutatta, hogy a bal kézközép három helyen is eltört" 

– mondta a gipszelés alatt Shaoang.

Sajnos, ez egy ilyen sportág… Maga a szituáció kicsit még mindig bosszant, de nem szabad ezen idegeskednem. És még mindig jobb, hogy a kezem sérült meg, és nem a lábam… Hogy a sérülésem mit jelent a szezon további versenyeire vonatkozóan, még nem tudom"

– tette hozzá a fiatalabbik Liu.

Ami biztos, hogy Shaoang hazautazik Drezdából, itthon pedig valószínűleg műtétre lesz szüksége. A németországi világkupa-állomás után jövő hétvégén Torinóban zárul a világkupa-sorozat, majd a világbajnokságot március 8. és 10. között rendezik Szófiában. Bízzunk Ádó gyors felépülésében, hogy teljesen legyen a magyar gyorskoris csapat a világbajnokságon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére