Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meglepetések az NB I. utolsó előtti fordulójában

Nagy Gábor

2019.05.11. 19:15

Kiesett a Haladás. Kikapott az Újpest. Volt egy hat- és egy nyolcgólos meccs is. 19:30-kor jön a Fradi és a Loki rangadója.

Meglepetésekkel teli fordulót hozott a magyar első osztály. A Honvéd gólzáporos meccset játszott a Diósgyőrrel (4-4). A kispestiek ezzel az eredménnyel nem értek közelebb a dobogóhoz, a DVTK viszont egy pontra került a kiesést jelentő 11. helytől. A Mezőkövesd 1-0-ra verte a Haladást, a szombathelyiek így biztosan búcsúznak az első osztálytól, mivel már csak egy forduló van hátra, a 10. helyen tanyázó DVTK-tól pedig már hat pontra vannak. Nem volt gólból hiány a Vidi és az MTK összecsapásán sem. A fehérváriak végül 4-2-re behúzták a mérkőzést, a fővárosiak pedig az utolsó fordulóban a bennmaradásért fognak játszani. A Paks 1-0-ra verte a Kisvárdát, az Újpest pedig otthon kapott ki egy góllal a Puskás Akadémiától. A lila-fehérek a negyedik helyen tanyáznak ezzel a zakóval. Dobogós helyezésük szempontjából sok múlik majd a Fradi-Loki rangadón.

Frissítés: a Fradi 2-1-re verte a DVSC-t, így az FTC győzelemmel búcsúzott az idei szezonban a hazai pályától, a Lokinak pedig (a vereség ellenére is) van még esélye a harmadik helyre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére