Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan, ki lesz Hosszú Katinka új edzõje

Forisek Ádám

2018.07.26. 13:13

Az EB-re már az új edzõ kíséri el Katinkát.

A Magyar Idők értesülései szerint Hosszú Katinka az elmúlt heteket Kaliforniában töltötte, s ott egykori edzőjével, Dave Salóval, a USC (Dél-Kaliforniai Egyetem) szakvezetőjével tréningezett, sőt arról is beszélt, hogy vele végzi a felkészülést az augusztus 3-án kezdődő glasgow-i Európa-bajnokságra.

Shane Tusuppal – aki papíron még Katinka férje – ugyebár az olimpiai bajnok úszónőnek megszakadt a kapcsolata, ezért másvalakivel folytatja a szakmai munkát. Õ nem más, mint Petrov Árpád, a svájci utánpótlás-válogatott edzője. A Magyar Idők meg is kereste az edzőt, aki bár nem cáfolta a lap értesülését, de jövő hétfőig, a hivatalos bejelentésig nem akar semmit sem mondani az együttműködésről.

A 35 éves Petrov Árpád úszócsalád sarja, édesapja Anatolij Petrov, az ukrán származású legendás szakember, mesteredző, Jakabos Zsuzsanna felfedezője, aki olyan paraúszó klasszisokat segített paralimpiai aranyérmekhez, mint Pásztory Dóra és Sors Tamás. „Tolja bácsi” két fia, Árpád és Iván maguk is kiváló úszóedzők, a hat perccel idősebb Árpád, mint említettük, a svájci utánpótlás-válogatott szakvezetői posztját cseréli fel Hosszú szakmai irányításával, Iván pedig a magyar utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya, egyszersmind a Győri Úszó SE vezetőedzője.

Ami Hosszú glasgow-i szereplését illeti, Sós Csaba szövetségi kapitány hat számra – közte a két vegyesre, továbbá a 100 és 200 méteres hátúszásra – nevezte be a 13-szoros Európa-bajnokot, aki a 2018-as versenyein elért időeredmények tanúsága szerint messze van csúcsformájától.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére