Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Menõ extrémsport-központ épülhet a Velencei-tónál

Horváth József György

2017.06.06. 20:31

A terv a "Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása" elnevezésû, EU-s forrású program keretében valósulhat meg. A megvalósításnál a megálmodók segítségére lesz a Széchenyi Programiroda is.

A terv megálmodói, a Zsilák testvérek (Kinga rekreáció-szervező és egészségfejlesztő, szörfoktató, sziklamászás oktató; és Gergő, az extrém sportok megörökítésére szakosodó fotográfus) ezzel a hazai üzleti világban szinte egyedi szolgáltatás elindítására összpontosítanak.

A tervek szerint elsőként szörf, vitorlázás, állószörfölés és heveder-akrobatika oktatással és edzési lehetőséggel várnák majd az érdeklődőket, de idővel és a központ bővülésével, egyéb úttörő sportágak közönséggel való megismertetésére is lehetőség adódna.

A Széchenyi Programiroda támogatásával elérni kívánt végső céljuk, hogy az extrém sportoknak egy új központja jöjjön létre a Velencei-tónál. Kinga és Gergő üzleti tervét már elfogadták, így vállalkozásuk megalapítását követően 3 millió forint uniós támogatásra pályáznak az NGM erre a célra elkülönített keretéből.

Van egy jó ötleted? Vállalkoznál? A Széchenyi Programiroda két régióban is várja a hasonló, vállalkozó szellemű fiatalokat. A Közép-dunántúli régióban eddig összesen 732-en, az Észak-alföldi régióban 1452-en regisztráltak a programra. A projektről bővebb információkat a vallalkozzmagyarorszag.hu oldalon szerezhetnek az érdeklődők, ahol egyben a programra is jelentkezni lehet.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére