Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyot zakózott Lengyelország Szenegál ellen

Sümeghi Lóránt

2018.06.19. 18:58

Szenegál minden erejét összeszedve 2-1-re legyõzte a gyenge játékot produkáló Lengyelországot kedden a H csoport elsõ fordulójának moszkvai mérkõzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

Alig akadt helyzet az első félidőben, a kapuk elvétve forogtak veszélyben. Az elején a lengyelek passzolgattak jobbára hátul, amikor pedig meg akartak indulni, rendszerint elvesztették a labdát. A szervezetten futballozó szenegáliak gyors ellentámadásokat vezettek, igaz, komolyabb lehetőségük nekik sem akadt. A gól is úgy esett, hogy egy távoli kísérletnél a labda lengyel védőn irányt változtatott. A némi labdabirtoklási fölényben játszó európai csapatnak két lövése ment kapu mellé, az erős és gyors játékosokból álló afrikainak négy, egy pedig góllal zárult. A lengyel támadókhoz kevésszer jutott el a labda.

A lelátón a lengyelek nagy fölényben voltak, a pályán viszont a szenegáliak akarata érvényesült.

A szünetben lecserélték a 100. válogatott mérkőzésén szereplő Jakub Blaszczykowskit. A lengyelek nagy lendülettel vetették bele magukat a játékba, de aztán megint nem találtak fogást a szenegáliakon, akik ráadásul növelni is tudták előnyüket. Ezzel nagyon nehéz helyzetbe került az európai csapat, és bár próbált támadásokat vezetni, az afrikaiaknak többnyire sikerült tisztázniuk, így csak a szépítés jött össze.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére