Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rio 2016: így tippelünk mi

Bertha László

2016.08.06. 11:38

Mezei "Slow" Dániel:

Tippem: 8 aranyat nyerünk és 19 érmet. A legjobban Péni Isván győzelmét várom, ami nagy bravúr lenne, de hátha sikerül, mert akkor sokáig beszélnénk róla. Remélem, hogy Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnokként jön haza Brazíliából."

Tóth Hanna:

Káoszfigyelős pesszimizmusomat háttérbe szorítva, én hiszek a 9 aranyban! Hosszú Katinka, Cseh Laci, értetek megéri korábban kelni! Hajrá, magyarok!"

Romao André:

Aminek már nagyon örülnék, az számokra vetítve 6 arany és összesen 15 érem. Titkon remélem, hogy ennél azért több örömben lehet részünk. Vízben hagyományosan erősek vagyunk (úszás, kajak-kenu), onnan várom az érmek javát. Akitől amolyan meglepetés aranyat várok: a cselgáncsozó Karakas Hedvig. Az szép lenne, de piszkosul nehéz."

Nagy Gábor:

Az én tippem: 8 bronz, 10 ezüst, 5 arany. Csapatsportokban szinte biztos, hogy nem tudunk a riói olimpián aranyat hazahozni. Úszásban viszont éremesőt várok, de születhet meglepetés atlétikában és birkózásban, és persze kajak-kenuból is csurranhat egy-két siker!"

Ludmilla:

Én azt tippelem, amit Mezei Dani is mondott! :D 8 aranyat nyerünk és 19 érmet. Szurkolok Csernoviczki Évának, szerintem nagyon szuper lenne ha nyerne."

GFG:

Legyen 10 arany. Mindenkinek drukkolok, különösen a dzsúdósoknak és a vívóknak."

Bertha Laci:

Remélem, hogy még a londoni olimpiánál is előkelőbb helyen végzünk majd az éremtáblázaton. A legtöbb érmet az úszóktól és a kajak-kenusoktól várom. Hajrá, magyarok!"

Horváth Jocó:

Én a vízilabda és a kajak-kenu szerelmese vagyok. A női K4től érmet várok, a fiúknál is jó lenne 1-2! Hajrá Kopasz Bálint, a szegedi ébredő erő! A vízilabdásoktól küzdést várok, harcot. Nem kell a dobogón végezni, de a medencében háborút akarok látni. Hajrá az egész magyar csapatnak és sok <3 Jakabos Zsuzsának! "

Oláh Gellért:

Ez az olimpia úgy bullshit ahogy van, drága és mindenki panaszkodik. A magyar csapat kiváló, drukkolok nekik. Aggódom Hosszú Katinka házasságáért. :-)"

Ketipisz Sztavrosz:

Ha az első 12-ben végzünk az éremtáblázaton, akkor én elégedett leszek. 2004-ben nyolc arannyal pont tizenkettedikek voltunk. Nyolc arany most is tisztességes eredmény lenne. Különösen Cseh Laci és Hosszú Katinka, illetve Kozák Danuta számaiért, vagyis a vizesekért szorítok nagyon! És persze előzzük meg a szomszédokat. Az sosem árt! :)"

Bácskai Balázs:

Bacskai Balázs megnyeri az aranyérmet bokszban. Egyébként 9 aranyra számítok."

Sümeghi Lóránt:

Nyolc aranyat tartok reálisnak, de persze lehet több is!"

Bokor Gábor:

A magyarok az összes számot megnyerik, még azt is, amelyikben nem indulnak."


 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére