Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tele lesznek a magyar szektorok Bulgáriában

Horváth Tamás

2020.02.21. 12:10

Mindössze 40 perc kellett ahhoz, hogy az összes belépő gazdára találjon.

Óriási érdeklődés mellett, mindössze 40 perc alatt elfogyott a magyar szurkolók számára biztosított 2500 jegy a március 26-i, szófiai Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtezőre – közölte az MLSZ honlapja.

A Nemzetek Ligája rájátszásában először Szófiában, március 26-án, csütörtökön lép pályára Marco Rossi szövetségi kapitány csapata a nyári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon való részvétel kiharcolásáért. Továbbjutás esetén pedig március 31-én a Izland–Románia párosítás győztesét fogadja a Puskás Arénában a magyar csapat.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban, helyi idő szerint 21.45-kor kezdődő mérkőzésre 2500 magyar szurkoló válthatott belépőt. Az értékesítés február 21-én, pénteken, 10 órakor kezdődött a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve az InterTicket Kft. viszonteladói hálózat irodáiban, és mindössze 40 percre volt szükség ahhoz, hogy az összes belépő gazdára találjon.

Egy biztos, a szurkolókon semmi sem fog múlni.

A most megvásárolt voucherek – személyazonosság ellenőrzése után – a helyszínen válthatók át hivatalos meccsjegyekre, ennek pontos menetéről és helyszínéről az MLSZ később ad tájékoztatást.

A vouchereken szereplő adatok módosítására az ügyfélszolgálaton keresztül lesz lehetőség, legkésőbb 72 órával a mérkőzést megelőzően. Erről bővebben a [email protected] címen tájékozódhatnak a szurkolók.

Marco Rossi szövetségi kapitány, a tervek szerint, március 16-án hirdeti ki a válogatott keretét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére