Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Továbbra is Shane Tusup edzi Hosszú Katinkát

Tóth Dalma

2018.03.03. 16:52

Minderrõl maga az olimpiai bajnok úszó vallott.

Az  Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Edzők Társasága kérdezte meg a Magyar Úszószövetséget arról, hogy ki irányítja Hosszú Katinka szakmai munkáját - tudta meg a Magyar Idők. Ez azért volt fontos számukra, mert Tusup a KEP (Kiemelt Edzői Program) kedvezményezettje, amiért havi nettó egymillió forintos járandóságot vesz fel.  

A szövetség továbbküldte az e-mailt Hosszú Katinkának, aki a megadott határidő előtt másfél órával válaszolt. Az olimpiai bajnok azt írta vissza, hogy

edzéseit időszakosan Shane Tusup irányításával végzi."

Így Tusupnak továbbra is jár a havi egymilliós fizetés.

A sportoló és edzője 2013 augusztusában házasodott össze. Egy ideig úgy tűnt, hogy elválaszthatatlanok, de tavaly novemberben erre rácáfoltak. A mai napig nem tudni, mi okozta a törést kapcsolatukban. November óta más utakon járnak, a karácsonyt is külön töltötték, külön laknak. Tusup megpróbálta visszahódítani szerelmét, január 11-én, az Év Sportolója Gálán például ma­gyarul kért tőle bocsánatot. Ekkor talán még ő is abban reménykedett, hogy rendbe jöhet kapcsolatuk, ám úgy tűnik, már nincs visszaút, mivel Hosszú beadta a válókeresetet.

(Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére