Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fidesz az ügyészséghez fordul Soros pártja, az Éjjeli Õrség miatt

Zelenka Dóra

2018.10.05. 13:05

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje ezentúl ellenõrizni fogja "a Soros-pénzek hazai áramlását", egyúttal az ügyészséghez fordul a Migration Aid párttá alakulása miatt - közölte Németh Szilárd fideszes országgyûlési képviselõ pénteken.

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetjét vezető politikus szerint Soros György spekuláns NGO-támogatásai mindig a bevándorlást támogató szervezeteknél kötnek ki.

Azért kell ellenőrzést végeznünk, hogy a Soroséktól Magyarországra befolyó forintok útját pontosan lássuk"

– mondta a politikus.
   

Németh Szilárd hangsúlyozta: több magyarországi törvény is rendelkezik az ilyen pénzek útjának átláthatóvá tételéről. Idézte továbbá a bevándorlási különadóról szóló jogszabályt, amely kötelezi a bevándorlást segítő szervezeteket az adó megfizetésére.
Ezt a különadó formát a közös teherviselés egyik megnyilvánulásaként értékelte.

Aki arra kapja a pénzt, hogy nehézségeket hozzon az ország életébe, az annak egy részét adózza is le"

– fogalmazott a politikus

Hozzátette, a bevándorlási különadó éppúgy szolgálja Magyarország és Európa védelmét, mint a műszaki és a jogi határzár, a "Stop Soros" törvénycsomag, valamint az alkotmánymódosítás.

A kormánypárti képviselő úgy folytatta: az egyik szóban forgó "álcivil szervezet" a Migration Aid, amely úgy döntött, nem hajlandó megfizetni a bevándorlási különadót, ezért inkább Éjjeli Õrség néven párttá alakul.

Emlékeztetett hogy, az Országgyűlés igazságügyi bizottsága is foglalkozott a kérdéssel, és kérte a kormányt az ügy megvizsgálására.

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje is úgy döntött, hogy lép, és kéri az ügyészséget, hogy vizsgálja meg, mi történik a Migration Aid háza táján"

– közölte Németh Szilárd.
    

Soros György által támogatott bevándorláspárti szervezetek "fondorlatos, agyafúrt lépéseire" a jövőben is megadják a megfelelő válaszokat, hogy meg tudják védeni Magyarországot, és érvényesíteni tudják a magyarok akaratát – mondta Németh Szilárd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére