Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legismertebb francia író szerint Európát elsodorja a népvándorlás

888.hu

2022.12.07. 15:00

„Amikor a bevándorlásról van szó, senki sem irányít semmit, ez a probléma. Európát el fogja söpörni ez a kataklizma” – fogalmazott Michel Houellebecq.

 

Michel Houellebecq, Franciaország legnagyobb élő írója Michel Onfray filozófussal beszélgetett a migráció generálta társadalmi kérdésekről.

Amíg Onfray úgy véli, hogy a migránsok többsége (akik közül sokan muszlimok) egyszerűen fogyasztókká válnak majd, mint mindenki más, addig Houellebecq sokkal erőszakosabb jövőt lát kirajzolódni.

 

 

Amikor egész területek kerülnek iszlamista ellenőrzés alá, szerintem ellenállási cselekményekre kerül majd sor. Lesznek támadások és lövöldözések a mecsetekben.”

– mondta az író.

Egy januári televíziós vita során Alain Finkielkraut francia filozófus azt mondta, hogy „a valóság fanatikus tagadása” miatt figyelmen kívül hagyjuk az Európában zajló látványos demográfiai változásokat.

Egy tavaly áprilisi felmérés szerint a francia állampolgárok többsége úgy vélte, hogy a sikertelen multikulturalizmus és a francia identitás elleni támadások következtében valamiféle „polgárháború” valószínűsíthető.

Az úgynevezett „nagy helyettesítés” az a baloldali elképzelés, miszerint a migráció szándékos ösztönzése szavazatokat hoz majd a baloldali pártoknak.

 

Amikor valaki a jobboldalon erre utal, akkor szélsőségesnek minősítik, de amikor valaki a baloldalon rámutat a jelenségre, mint jó dologra, akkor progresszív gondolkodóként dicsérik.

 

A demográfiai kimutatások az Egyesült Királyságban például kifejezetten aggasztóak. Az adatok azt mutatják, hogy a fehér britek ma már Anglia és Wales lakosságának kevesebb mint 75%-át teszik ki. Anglia három legnagyobb városában – Manchesterben, Birminghamben és Londonban – a fehér britek ma már a lakosság kisebbségét alkotják.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére