Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar bevándorláspolitika a példa a vallon Néppárt elõtt

Bokor Gábor

2016.11.14. 10:58

A vallon Néppárt egyik alapítója, Mischael Modrikamen szerint az Európai Uniónak a magyarhoz hasonló bevándorláspolitikát kellene folytatnia. A politikus azt is ellenzi, hogy a visegrádiak megbüntetését szorgalmazza Brüsszel.

A vallon Néppárt egyik alapítója, Mischael Modrikamen szerint az Európai Uniónak a magyarhoz hasonló bevándorláspolitikát kellene folytatnia. A politikus azt is ellenzi, hogy a visegrádiak megbüntetését szorgalmazza Brüsszel.

A vallon Néppárt politikusa a Magyar Hírlapnak adott interjújában elmondta, hogy a Szövetség a Közvetlen Demokráciáért Európában pártcsalád előző heti stockholmi találkozóján meghatározták az alapelveket, valamint tárgyaltak a nemzetállamok szuverenitásáról és a határvédelemről. Az szövetség tagjai közt szerepel a brit UKIP és a Svéd Demokraták pártja.

Állást foglaltunk a politikai korrektséggel szembeni harc, a szólásszabadság mellett, és ennek jegyében átadtuk az Európai Szabadság Díjat Václav Klaus egykori cseh államfőnek, aki ennek a küzdelemnek az egyik atyja"

– fogalmazott Modrikamen.

A politikus szerint a nemzetközösség teljes válságban van, hisz az állampolgároknak alacsony az uniós intézményekbe vetett bizalma.

Ha uniós szinten helyesen kezelnék a migrációs válságot, azzal sokkal jobb helyzetbe hoznák magukat. De képtelenek megoldani ezt a súlyos problémát, továbbra is tömegek áramlanak Európába"

– mondta a vallon pártvezető.

Szerinte Európában jelenleg két hozzáállás van, az egyik szerint több Európára van szükség a problémák megoldásához, míg a másik vélemény képviselői nem bíznak Brüsszelben és vissza akarják kapni a nemzeti hatásköreiket. 

A mi pártcsaládunk az utóbbit vallja, elfogadhatatlannak tartjuk, hogy brüsszeli bürokraták írják felül a demokratikusan megválasztott nemzeti kormányok véleményét"

– mondta.

A politikus szerint a calais-i tábor bezárása némileg orvosolja a problémát a kikötővárosban, azonban a problémát nem oldja meg, csak az átkerül máshova.

Amíg nem kezelik a helyzetet, azaz nem védik meg a külső határt és alakítanak ki hotspotokat Európán kívül, addig a migránsok beáramlása folytatódni fog"

– fogalmazott a néppárti alapító, aki szerint a visegrádiaknak igazuk van abban, hogy elutasítják a kvótát.

Az elosztani kívánt emberek többségének eleve itt sem kellene lennie, hiszen többnyire gazdasági bevándorlók. Semmi szükségünk nincs rájuk, több uniós országban így is borzasztóan magas a munkanélküliség. A valódi menekülteknek viszont segítenünk kell, de minél közelebb a hazájukhoz"

– vélekedett a politikus, aki elmagyarázta, hogy nem helyes tömegesen Európába engedni őket, mivel eltérnek a értékeink, valamint a terroristák is beszivárognak velük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére